URGENT

Una veïna de Barcelona, primer cas de coronavirus a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès, investigats

La intervenció d'un veí permet detenir un lladre de cases al Vendrell

Va retenir l'individu fins que va arribar la policia local

La intervenció d'un veí del nucli de Sant Salvador va permetre aquest dimarts 7 de gener detenir un lladre que havia comès un robatori en un habitatge d'aquest barri marítim del Vendrell. Els fets van passar a dos quarts de set de la tarda al carrer de la Tramuntana, a Sant Salvador, quan un veí va observar un home que saltava la tanca i entrava a la casa del costat. El veí va trucar al propietari, que en aquell moment no era al Vendrell, i aquest va alertar els cossos policials.

 

Mentrestant, el mateix veí va aconseguir retenir l'assaltant a dins de l'habitatge, fins que van arribar els efectius de la policia local i dels Mossos d'Esquadra. Segons han explicat fonts oficials de l'Ajuntament del Vendrell, en l'escorcoll de l'individu es va comprovar que havia comès un robatori a dins de l'habitatge, i que també havia intentat entrar en una altra casa del mateix carrer, sense èxit. L'home tenia antecedents policials, també com a menor d'edat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

La policia local del Vendrell, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, va detenir l'individu per un suposat delicte de robatori amb força i violació de domicili. Només 24 hores abans, la policia ja havia detingut una altra persona, en aquest cas un menor d'edat, per robar telèfons mòbils al centre de la ciutat. Quan el jove va ser detingut se li va trobar un telèfon que havia robat al Vendrell i un altre que havia estat denunciat a Sitges. 

 

Demanen denunciar qualsevol fet delictiu a Calafell

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell i la policia local han recordat la necessitat de denunciar qualsevol fet delictiu o conducta sospitosa que s'observi, trucant al telèfon 112. Des de les forces policials han remarcat que els ciutadans tenen un paper clau en la prevenció dels delictes, posant aquestes situacions en coneixement de la policia tan aviat com es detectin. A Calafell hi ha hagut un bon nombre de robatoris a l'interior de comerços els últims dies de l'any 2019 i els primers del 2020.