Una excavadora talla un cable elèctric al Serrallo i deixa sense llum 780 llars del barri

Els veïns i veïnes han estat uns 30 minuts sense subministrament elèctric, segons ha informat la companyia Endesa

Prop de 800 habitatges del barri tarragoní del Serrallo, concretament 780, s'han quedat aquesta tarda de dijous sense subministrament elèctric a casa seva durant mitja hora. La causa d'aquest succés cal buscar-la en una excavadora que estava realitzant obres al carrer i que ha tallat un dels cables elèctrics que travessen el barri mariner, segons han informat fonts consultades d'Endesa.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Els fets han tingut lloc al voltant de les 15.45 hores, quan el tall d'un cable elèctric ha deixat una part del Serrallo sense llum. Endesa, una vegada rebut l'avís, s'ha posat en marxa per fer arribar el subministrament elèctric a les prop de 800 llars afectades a través de línies alternatives, objectiu que s'ha aconseguit cap a les 16.15 hores. Ara, caldrà reparar la incidència del cable, tot i que la companyia ha assegurat que el subministrament està garantit.

"🔴 Insulta i amenaça la policia a Constantí mentre se salta el confinament" "🔴ALERTA: Un home amb símptomes de coronavirus s'escapa de l'hospital a Tarragona"