Picabaralla i aglomeració en temps de Covid-19: La insuportable situació dels veïns per una discoteca a Reus

Els fets han succeït la matinada d'aquest dissabte, 4 de juliol
Aglomeració de gent a l'exterior de la discoteca Classix | Facebook

Des de la reobertura dels establiments d'oci nocturn a la demarcació de Tarragona, s'han registrat diversos episodis on no es respectaven cap de les mesures de seguretat establertes per aquests locals, com distància de seguretat, utilització de mascaretes o la prohibició al ball. Un dels primers casos que va sortir a la llum va ser en un local d'oci nocturn d'Ulldecona on s'hi celebrava una gran festa, permeses per una part, però sense complir cap de les recomanacions sanitàries per prevenir els nous rebrots de Covid-19. 

Dies després, era el torn d'un dels municipis on hi ha més festa de la Costa Daurada, Salou. Un dels locals més concorreguts i coneguts de la localitat costanera, estava ple i, com en el cas del municipi ebrenc, sense cap de les mesures de seguretat i amb la pista de ball de gom a gom.

Aquesta matinada de dissabte, 4 de juliol, ha estat el torn d'una coneguda discoteca del Raval de Robuster de Reus. Les imatges —enregistrades per un veí i compartides a Facebook—, però, aquest cop no han estat de l'interior del local d'oci nocturn, sinó a l'exterior on s'ha pogut veure aglomeració de gent sense mascareta ni distància de seguretat. A més, en les imatges es pot veure que el motiu de l'acumulació de gent és una picabaralla entre alguns dels usuaris d'aquesta discoteca, els quals són separats pels membres de seguretat del mateix local.

Les principals queixes del veïnatge, però, són del sarrabastall que es genera a l'exterior amb la gran quantitat de gent que hi ha al Raval de Robuster. A més, en aquesta zona del carrer, actualment s'estan realitzant obres i, al soroll realitzat per la gent, s'hi suma quan es tiren les tanques que separen la vorera amb l'espai on es fan les obres, les quals acaben a terra. 

"Urgent: Accident amb víctimes a l'AP-7 tarragonina" "Urgent: Mor un home al mig del carrer a Valls"