400 nens i nenes de Tarragona participen en la neteja de les platges de la ciutat

L'activitat s'ha dut a terme en el marc de la XVIII edició de la jornada europea per «conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar el mar i les platges»
Nens del Tarragona F.C durant la jornada de neteja de plàstics de la platja Llarga de Tarragona. | Twitter/Europe Direct

 

XVIII edició de la jornada europea per conscienciar la ciutadania sobre la importància de respectar el mar i les platges. El lema d'enguany era «Units en la diversitat. Per una Europa sostenible».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

400 nens i nenes de diferents entitats de la ciutat de Tarragona, acompanyats per responsables polítics de l'Ajuntament de Tarragona i sota la coordinació de la fundació Mare Terra, han participat, aquest matí de dijous, set de juliol, en la recollida de plàstics a la platja Llarga de la ciutat.

 

Ha sigut una jornada que ha començat passades les nou del matí i ha acabat pels volts de dos quarts de dues. Els nens i nenes han gaudit d'un matí a la platja duent a terme una tasca ecològica. 

 

 

 

«Un clam contra els plàstics al mar»

Des de Mare Terra han agraït als participants «que ens hàgeu ajudat a fer un clam avui contra els plàstics al mar. Avui, més que netejar, es tracta de sensibilitzar i com més petits, més clar ho tenen». També s'han mostrat satisfets per la presència de polítics de municipis del Baix Gaià, com ara Altafulla, perquè consideren que «en aquest aspecte és imprescindible que la Costa Daurada tingui una sola veu».

 

 

 

També et pot interessar: