Absolen dos tarragonins d'un delicte d'amenaces de mort a un simpatitzant de VOX

Els fets jutjats haurien succeït durant un acte que el partit d'ultradreta va dur a terme a finals de l'any 2018 al barri tarragoní de Bonavista
Els dos acusats, Òscar Cid i Manuel Cabrera, han sigut absolts d'un delicte d'amenaces | Twitter/Jonathan Oca

Els dos acusats per un presumpte delicte d'amenaces a simpatitzants de VOX durant un acte de la formació d'ultradreta al barri tarragoní de Bonavista, el mes de novembre de l'any 2018han sigut absolts per part de l'Audiència Provincial de Tarragona.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Òscar Cid i Manel Cabrera, els dos acusats, es van veure immersos, el dia dels fets, en una discussió amb un grup d'espanyolistes. Tant Cid com Cabrera es trobaven en una terrassa a tocar del local on VOX duia a terme el seu acte. Simpatitzants de VOX els van acusar d'haver-los amenaçat de mort. El judici va quedar vist per sentència a meitats del mes d'octubre. La defensa dels dos tarragonins absoluts l'ha dut a terme el president de l'associació Juristes per la República, l'advocat Roger Baiges.

«Dos grans de la resistència»

Aquest dimecres al vespre, Juristes per la República feia públic l'absolució amb una piulada al seu compte de la xarxa social Twitter. De fet, l'agrupació d'advocats independentistes ha qualificat l'absolució com «una bona notícia» i ha titllat a Cid i a Cabrera com a «dos grans de la resistència i la lluita al carrer».

"🎵Bona notícia pels concerts i espectacles nocturns a Tarragona" "🔌BONA NOTÍCIA: Nou tram de línia subterrània als barris de Ponent de Tarragona!"