Un vehicle s'estavella de matinada al carrer la Nau de la Part Alta tarragonina

Els fets han tingut lloc a les 04.45 hores i els cinc homes que viatjaven en l'interior han abandonat el vehicle | Després, han estat localitzats, i el conductor ha donat positiu en alcoholèmia
Un vehicle s'ha estavellat aquesta matinada al carrer la Nau de la Part Alta de Tarragona. | Farts de Soroll

 

Un vehicle s'ha estavellat aquesta matinada al carrer la Nau de la Part Alta de Tarragona. En l'interior hi viatjaven cinc ocupants, que han abandonat el turisme just després de l'accident. Segons diversos testimonis, el cotxe circulava a gran velocitat per un carrer d'ús exclusiu per a vianants i vehicles de residents. La Guàrdia Urbana ha localitzat els ocupants minuts després a la Via Augusta de la ciutat. El conductor ha donat positiu administratiu en alcoholèmia i un dels ocupants ha estat traslladat a l'hospital de Santa Tecla amb ferides lleus.

 

 

Un vehicle impacta contra la façana del número 20 del carrer la Nau de Tarragona

Un cotxe que circulava a gran velocitat per la Part Alta de Tarragona ha impactat contra la façana del número 20 del carrer la Nau. Els fets han tingut lloc a les 04.45 de la matinada. Ha estat en aquest moment quan la Guàrdia Urbana de la ciutat ha rebut l'avís. En arribar al lloc dels fets, però, el cotxe es trobava buit. 

 

El carrer la Nau és una via exclusiva per a vianants —com la majoria de la Part Alta— i per a vehicles de residents. A més, els testimonis asseguren que el cotxe circulava a molta velocitat, quan el màxim permés en aquest tipus de carrers és d'uns 20 quilòmetres per hora

 

La Guàrdia Urbana troba els cinc ocupants a la Via Augusta

Minuts després de l'accident i en veure que els ocupants havien fugit, la Guàrdia Urbana ha activat el dispositiu de cerca. Els agents han localitzat els cinc ocupants del vehicle a la Via Augusta de la ciutat. Un d'ells ha hagut de ser traslladat a l'hospital de Santa Tecla per ferides lleus. A més, se li ha practicat el control d'alcoholèmia al conductor i el resultat ha estat de positiu administratiu. 

 

També et pot interessar: