El bàsquet, porta d'entrada de la química al col·legi Lestonnac de Tarragona

L'AEQT, Messer i el Club Bàsquet Tarragona inicien l'activitat de divulgació 'La Química del Bàsquet'
El jugador del CBT David Fernández ha impartit l'explicació als alumnes del col·legi Lestonnac de Tarragona | TarragonaDigital.com

A través de l'esport i del bàsquet, també es pot aprendre química. Rere aquest convenciment, l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), la companyia química Messer Ibérica i el Club de Bàsquet Tarragona (CBT) han iniciat uan nova iniciativa per divulgar la ciència a la ciutat i apropar-la als més petits de la mà d'una iniciativa innovadora, 'La Química del Bàsquet', a diverses escoles de la ciutat. El col·legi Lestonnac ha estat el primer a descobrir-ho.

 

 

El jugador de l'Ibersol CBT i treballador de la indústria química a Messer David Fernández ha estat l'encarregat de dur a terme la jornada des de diverses explicacions, tallers i jocs al centre educatiu. «És molt important donar a conèixer a la societat, i als joves en particular, que els productes que fabriquem estan presents en tots els àmbits del nostre dia a dia i ajuden a millorar la nostra qualitat de vida», ha valorat el gerent de l'AEQT, Juan Pedro Díaz.

 

«Una oportunitat única per lligar el bàsquet al coneixement»

La sessió activa ha volgut vincular el món de la química al de l'esport | TarragonaDigital

El president del CBT, Jacint Rodríguez, ha afegit que «és una oportunitat única per lligar els valors del bàsquet al coneixement de tots els productes que utilitzem», i la responsable de comunicació de Messer, Marion Riedel, ha volgut apuntar també que «els nostres productes són imprescindibles per a la vida quotidiana, i el nostre compromís social amb el territori també inclou el suport a la formació escolar i el foment de l'esport base en diferents disciplines».

 

Fernández, també amb la companyia del seu company d'equip Adrià Duch, han volgut apropar una masterclass de bàsquet en directe als més menuts per tal de posar en pràctica els coneixements explicats minuts abans al col·legi Lestonnac. La intenció és expandir el model a altres escoles de Tarragona.

 

Desenes d'alumnes han format part de la primera sessió de 'La Química del Bàsquet' | TarragonaDigital

També et pot interessar