Agredeixen dos joves per intentar-los robar al barri dels Músics de Tarragona

L'agressió, perpetrada per dos joves menors d'edat, es va produir poc abans de la mitjanit
L'agressió es va produir a la zona del barri dels Músics de Tarragona. | TarragonaDigital.com

 

Dos joves menors d'edat i d'origen magrebí van agredir aquest diumenge, 15 de setembre, dues persones que anaven a recollir al seu vehicle al barri dels Músics de Tarragona. Segons ha explicat un dels agredits a TarragonaDigital.com, els dos presumptes agressors els van forcejar per intentar robar-los algunes pertinences, però finalment l'ajut d'un veí de la zona va ser clau per evitar el robatori.

Els fets es van produir poc abans de la mitjanit

Corrien tres quarts de dotze de la nit d'aquest diumenge quan un noi i una noia es dirigien a buscar el seu vehicle al barri dels Músics de la ciutat, a tocar de la Part Alta. «Veníem xerrant i rient en veu alta, en actitud distesa, quan de sobte, i sense haver-los vist arribar, els dos nois se'ns van posar davant, impedint-nos el pas», ha explicat a aquest mitjà una de les víctimes.

Sorpresos, doncs, per la presència dels dos menors, les víctimes es van obrir pas i va ser llavors quan els presumptes agressors van agafar el noi pel coll per intimidar-lo i li van prendre unes ulleres de sol que duia. L'altre agressor va començar a tocar el cul a la noia i, finalment, va prendre-li el telèfon mòbil que portava a la butxaca.

La intervenció d'un veí va ser clau

En aquell moment, van iniciar un forcejament entre tots quatre per intentar recuperar les seves pertinences; les ulleres de sol i el telèfon mòbil que els acabaven de robar. Va ser just llavors quan, en sentir crits, un veí va intervenir des del seu habitatge amenaçant de trucar a la Guàrdia Urbana. Les dues víctimes van seguir forcejant amb els seus agressors i van recuperar els objectes robats.

Els presumptes agressors van poder fugir, però les víctimes es queixen de la «sensació d'inseguretat dels darrers temps en aquesta zona de la ciutat, on caldria més vigilància». El veïnat també lamenta que aquest tipus de situacions s'estiguin produint de forma més freqüent en els últims mesos.

"🎤 AQUESTA NIT: Oques Grasses i Segonamà avui en concert a TGN!" "❗ ALERTA: Atropella i fereix una jove a Tarragona i fuig del lloc dels fets"