L'Ajuntament de Tarragona destinarà 30.000 euros a projectes socials per a persones amb discapacitat

És una subvenció per a entitats | Es vol promoure «la igualtat i la millora de la qualitat de vida» del col·lectiu

L'Ajuntament de Tarragona destinarà 30.000 euros a subvencionar projectes socials destinats a «promoure la igualtat i millorar la qualitat de vida» de les persones amb discapacitat. La Conselleria de Capacitats Diverses ha anunciat l'obertura de la convocatòria, que s'adreça a entitats interessades que organitzin aquestes accions a la ciutat de Tarragona. L'objectiu de les subvencions és «fomentar la igualtat d'oportunitats i garantir la seva participació activa en els diferents àmbits de la societat», ha detallat el consistori.

Els ajuts permetran sufragar bona part de la despesa de realitzar aquests projectes, i no podrà excedir el 80% del seu cost total. Sí que es permet, però, combinar-ho amb alguna altra administració que completi el finançament del projecte, si fos el cas. Per optar als ajuts, les entitats han d'estar inscrites al Registre d'Entitats de l'Ajuntament i han de presentar la sol·licitud, la memòria descriptiva del projecte i tota la documentació requerida fins al pròxim dia 6 d'agost.

En aquest sentit, la conselleria ja treballa en una línia d'ajuts paral·lela, en aquest cas de 20.000 euros, destinada íntegrament a projectes d'inserció laboral en l'àmbit de les persones amb discapacitat.

"Ets emprenedor/a? Els premis emprèn arriben a la seva 15a edició amb novetats!" "Atenció: Augmenten els positius del brot de coronavirus de Tarragona ciutat"