L'Ajuntament de Tarragona susp猫n els contractes de serveis i subministraments afectats per l'estat d'alarma

El consistori garanteix el pagament a les empreses i indica que la suspensi贸 no comporta la resoluci贸 de contracte
L'Ajuntament de Tarragona susp猫n contractes de serveis i subministraments | 脌ngel Ullate

 

L'Ajuntament de Tarragona susp猫n totalment o parcialment els contractes de serveis i subministraments que s'han vist afectats pel decret d'estat alarma en la gesti贸 de la crisi sanit脿ria per la Covid-19. A m茅s, el consistori garanteix el pagament a les empreses afectades a fi que mantinguin els llocs de treball. Tamb茅 prohibeix els Expedients de Regulaci贸 Temporal d'Ocupaci贸 (ERTO) relacionats directament amb contractes municipals.

 

A tall d'exemple, s'han susp猫s els contractes de l'Institut Municipal d'Educaci贸 relacionats amb la neteja, monitoratge, gesti贸 d'unitats d'escolaritzaci贸 compartida, traducci贸 de llenguatge de signes, menjador escolar i transport escolar de les llars d'infants, escoles d'educaci贸 infantil i prim脿ria, escoles de m煤sica, entre d'altres.

 

En un comunicat, el consistori diu que la impossibilitat d'oferir els serveis no comporta ni la resoluci贸 de contractes laborals, ni l'assumpci贸 de costos laborals per part de l'empresa afectada, ni l'aplicaci贸 de penalitats. Davant d'aix貌, garanteix que els contractes es tornaran a executar quan sigui possible.

M茅s not铆cies de la categoria Tarragona