Tarragona crea una aplicació mòbil que recull tota la informació sobre la crisi del coronavirus

L'app d'emergències, que està disponible per iOS i Android, es complementa amb el web específic sobre la Covid-19 de l'Ajuntament
A aquesta nova aplicació es pot trobar tota la informació sobre les mesures preses pel coronavirus | Cedida

 

L’Ajuntament de Tarragona ha creat una aplicació mòbil, la TGN Emergències. Aquest nou servei per a la ciutadania ofereix informació actualitzada al minut de totes les mesures que s'han pres a Tarragona per tal de fer front a l'emergència sanitària per la crisi del coronavirus. Amb una interficie molt intuitiva recull tota la informació necessaria; així, la ciutadania tindrà informació sobre les restriccions de mobilitat, dubtes sobre el confinament, actualització dels missatges del govern, resolucions sobre tràmits o recursos, entre altres.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, l'app també inclou el detall i les dades de contacte dels serveis que estan actius en aquest moment d'emergència. «Amb tanta informació que s'està generant diàriament crèiem que era indispensable posar-la a l’abast de la ciutadania. Per això hem creat aquesta eina d’informació de servei que resolt tots els dubtes que genera la pandèmia», ha dit el conseller de Tecnologia de la Informació i Comunicació, Jordi Fortuny. El tinent d'alcalde ha afegit que «l’objectiu és que es converteixi en una eina útil que contingui informació del coronavirus, així com totes les mesures que des del consistori estem adoptant».

 

Disponible per Android i iOS

Aquesta app, que està disponible per a dispositius Android i iOS, es pot descarregar des del web municipal i es complementa amb la pàgina web específica sobre la crisi del coronavirus, disponible al portal de l'Ajuntament de Tarragona.

 

L'aplicació TGN Emergències conté, entre altres continguts, informació i serveis sobre serveis d'emergència on es detallen els serveis que segueixen en funcionament a Tarragona i les seves dades de contacte; una llista detallada de comerços de la ciutat que aquests dues ofereixen serveis en línia; un espai de preguntes i respostes, per esclarir dubtes sobre el que es pot fer i el que no durant l'estat d'alarma; informacions de darrera hora a través del Twitter de l'Ajuntament de Tarragona @TGNAjuntament, on s'informa al minut de la darrera hora relacionada amb tots els aspectes de la crisi; un espai de notícies municipals emses per l'Ajuntament de Tarragona; així com el test del Departament de Salut de la Generalitat sobre el coronavirus, que et permet identificar el virus en cas de que tinguis símptomes relacionats amb la Covid-19.

 

A disposició més d'una desena de serveis d'emergència

En aquest moment d'estat d'alarma, per l'Ajuntament de Tarragona és primordial poder donar serveis a les persones que més ho necessitin. És per això que, tant a l'aplicació mòbil com en el web específic per tractar temes del coronavirus, s'han posat a disposició de la ciutadania més d'una desena de serveis d'emergència, números, xarxes de suport i solidàries, grups d'actuació, així com eines per atendre a les persones que no tenen les necessitats essencials cobertes.

  

 

 

 

Més notícies de la categoria Tarragona