Pengen, de nou, la pancarta «Llibertat presos polítics!» al balcó de l'Ajuntament de Tarragona

L'acció ha estat reivindicada pel grup Resistència Alta Tabàrnia
Diversos membres de Resistència Alta Tabàrnia, amb la pancarta | Twitter / @TabarniaSur

 

[ACTUALITZACIÓ] Divendres 26 de juliol, 15:20 h.

Els treballadors de l'Ajuntament de Tarragona han tornat a penjar al balcó del consistori la pancarta «Llibertat presos polítics!» durant aquest migdia, després que hagués estat arrencada durant la nit pel grup Resistència Alta Tabàrnia. A hores d'ara, no hi ha hagut declaracions dels grups polítics de la ciutat tarragonina. 

[NOTÍCIA] Divendres 26 de juliol, 08:40 h.

No hi ha romàs ni un dia. La pancarta «Llibertat presos polítics!» penjada al balcó de l’Ajuntament de Tarragona ahir dijous, 25 de juliol, ha estat arrencada. De matinada, membres del grup Resistència Alta Tabàrnia han despenjat la lona reivindicativa, ratificada pel ple municipal, en una acció que han compartit a les xarxes socials.

Resistència Alta Tabàrnia se'n vanagloria a les xarxes

En una piulada a Twitter, el col·lectiu s'ha vanagloriat de l'acció i ha manifestat que «l’ajuntament de Tarragona es desperta més neutre, perquè tots els seus veïns el sentin com a seu. Resistència Alta Tabàrnia retira la lona col·locada a les 11 del matí. Ni 24 hores ha durat, si us plau no tornin a prevaricar…».

"⚫ TRAGÈDIA: Un conegut esportista tarragoní, la víctima de la discussió mortal a TGN" "📺ATENCIÓ: L'important canvi en la manera de veure la tele que t'afectarà"