NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Pengen, de nou, la pancarta «Llibertat presos polítics!» al balcó de l'Ajuntament de Tarragona

L'acció ha estat reivindicada pel grup Resistència Alta Tabàrnia
Diversos membres de Resistència Alta Tabàrnia, amb la pancarta | Twitter / @TabarniaSur

 

[ACTUALITZACIÓ] Divendres 26 de juliol, 15:20 h.

Els treballadors de l'Ajuntament de Tarragona han tornat a penjar al balcó del consistori la pancarta «Llibertat presos polítics!» durant aquest migdia, després que hagués estat arrencada durant la nit pel grup Resistència Alta Tabàrnia. A hores d'ara, no hi ha hagut declaracions dels grups polítics de la ciutat tarragonina. 

 

[NOTÍCIA] Divendres 26 de juliol, 08:40 h.

No hi ha romàs ni un dia. La pancarta «Llibertat presos polítics!» penjada al balcó de l’Ajuntament de Tarragona ahir dijous, 25 de juliol, ha estat arrencada. De matinada, membres del grup Resistència Alta Tabàrnia han despenjat la lona reivindicativa, ratificada pel ple municipal, en una acció que han compartit a les xarxes socials.

 

 

 

Resistència Alta Tabàrnia se'n vanagloria a les xarxes

En una piulada a Twitter, el col·lectiu s'ha vanagloriat de l'acció i ha manifestat que «l’ajuntament de Tarragona es desperta més neutre, perquè tots els seus veïns el sentin com a seu. Resistència Alta Tabàrnia retira la lona col·locada a les 11 del matí. Ni 24 hores ha durat, si us plau no tornin a prevaricar…».

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
RATAS!
Resistencia Alta Tabarnia, o sea: RATa Habrá que llamar a control de plagas.
M neus oisa
Primero y que quede claro. No pertenezco a ningún partido, pero también creo que el Ayuntamiento somos todos y como bien dicen el Ayuntamiento tiene que ser neutro, y más balcones y tachadas por que si todos los partidos colgarán sus ideas esto parecería chacha, y aunque se boto no todos sabemos hacerlo . Un saludo. M neus
Manel
Cuando un político se salta la ley como cualquier ciudadano es un político preso, porque se a saltado la ley, y en este caso os han vendido lo que no es vuestro, cazurros
Alfons
Neus, una bandera a favor del colectiu LGTB, un llaç de dol, o altres símbols penjats als ajuntaments (alguns religiosofestius) tampoc no representen tothom, i en aquest cas no us queixeu. Sigueu coherents.
Alberto
Esto es democràcia pura y dura