GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Homicidis, agressió sexual i drogues es jutgen a Tarragona

Tres casos relacionats amb delictes contra la salut pública, un de drogues, una agressió sexual i maltractament i una temptativa d'homicidi es jutgen a l'Audiència provincial
L'Audiència Provincial de Tarragona acollirà diversos judicis aquesta setmana | Cedida

 

Entre el pròxim dilluns 19 de novembre fins al divendres 23, a l'Audiència Provincial de Tarragona hi haurà diversos judicis. Els principals seran una temptativa d'homicidi, una agressió sexual i maltractament, entre d'altres relacionats amb drogues i contra la salut pública, el qual es realitzarà el dilluns 19 de novembre. Els judicis per agressió sexual i maltractament es farà el pròxim dimarts, 20 de novembre, mentre que el de la temptativa d'homicidi, serà el dimecres.

 

Demanen 3 anys de presó per una discussió per cocaïna 

Durant el dimarts 20 de novembre, l'Audiència Provincial de Tarragona acollirà el judici contra dues persones acusades d'un delicte contra la salut pública, dues faltes de lesions i dues faltes de danys, per uns fets que van ocórrer a Roquetes, al Baix Ebre, l'any 2015.

 

En aquest sentit, segons relata el fiscal, un dels acusats va anar al domicili de l'altre amb la intenció d'adquirir cocaïna. Un cop consumida i no tenir efectiu per poder pagar-li la substància estupefaent, aquest va deixar-li en concepte de fiança a l'altre acusat el rellotge de polsera i unes ulleres. En passar un temps, va tornar a l'habitatge per pagar 15 euros per la droga. L'acusat que tenia els objectes de fiança, els va tirar i les ulleres es van trencar amb l'impacte. Un dels acusats va trencar un vidre de la porta i, a partir d'aquí, va començar la discussió entre ells i es van agredir mútuament.

 

Per aquest motiu, el fiscal demana per a un acusat 3 anys i 6 mesos de presó pel delicte, a més d'una multa per les faltes, i per l'altre acusat només multa.

 

Dos casos de droga a la Costa Daurada

El pròxim dimecres 21 de novembre, dues persones seran jutjades acusades d'un delicte contra la salut pública. De manera concertada i amb la intenció de lucrar-se i d'atemptar contra la salut pública l'any 2014, van oferir a un agent de la Policia Local de Salou, unes bossetes, les quals, un cop analitzades, van resultar ser marihuana i cocaïna. El fiscal demana 4 anys i 6 mesos de presó per a cadascun dels acusats.

 

D'altra banda, el divendres 23 de novembre, jutjaran una persona acusada d'un delicte de tràfic de drogues. Durant l'any 2013, a Cambrils, la Policia Local del municipi estava realitzat tasques de vigilància i van interceptar l'acusat, sense permís de residència en el territori espanyol, venent a una altra persona un embolcall amb una substància estupefaent de color blanc, que resultava ser cocaïna. Per aquest motiu, demanen 4 anys de presó.