Neuròlegs professionals oferiran proves de salut cerebral gratuïtes aquest dijous a Tarragona

Un autobús davant del Corte Inglés de la ciutat serà l'epicentre informatiu entre les 10.00 i les 18.00 hores
L'autobús de la Sociedad Española de Neurología visitarà Tarragona per primer cop | Twitter

 

Un equip de professionals locals de la Sociedad Española de Neurología (SEN) oferirà aquest dijous, 3 d'octubre, proves de salut cerebral gratuïtes a la Rambla Lluís Companys de Tarragona, davant dels coneguts grans magatzems del Corte Inglés. Entre les 10.00 i les 18.00 hores, l'autobús informatiu del col·lectiu serà present per resoldre tots els dubtes que puguin tenir els tarragonins i tarragonines sobre la salut del seu cervell.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

L'objectiu de la iniciativa —que és itinerant i per primera vegada arriba a Tarragona— és proporcionar tota la informació necessària, conscienciar sobre la importància d'una prevenció activa del cervell i de les malalties neurològiques i proporcionar eines, en forma de proves gratuïtes, a tots els usuaris que es vulguin acostar a l'autocar.

Les malalties neurològiques, unes patologies «molt freqüents» a Tarragona amb uns 125.000 casos registrats

El vicepresident de la Sociedad Española de Neurología, José Miguel Láinez, calcula que «les malalties de caràcter neurològic afecten més de 125.000 persones de la demarcació de Tarragona» i són, per tant, «malalties molt freqüents i on és fonamental la prevenció i un diagnòstic precoç». L'autocar itinerant s'ha posat en marxa amb motiu de la Setmana del Cervell, i anteriorment ha passat també per Saragossa o Madrid.

"🏍 La mostra 'Repsol Racing Tour' porta a TGN la moto campiona del món de Marc Márquez" "Adif anuncia millores tecnològiques a l'estació de Tarragona"