El brot de Tarragona ciutat s'eleva a set positius

El brot de Tarragona es va confirmar dimecres | Tots els afectats formen part de la mateixa família
Un professional sanitari ensenyant un tub per fer la prova de la Covid-19 | àngel ullate

El brot de coronavirus a la ciutat de Tarragona s'eleva als set positius, segons ha confirmat el Departament de Salut de la Generalitat. Aquest dimecres, 8 de juliol, el Salut va informar que cinc persones d'una mateixa família havien donat positiu en Covid-19, convertint-se en el primer rebrot confirmat al Camp de Tarragona. També s'ha ampliat de 20 a 34 les persones més properes als infectats, a les quals s'està fent el seguiment.

A més, Salut ha informat que s'han sumat tres persones més al brot de l'institut del Perelló, elevant la xifra a set positius, i un més al brot d'Alcanar, amb un total de quatre positius. Els brots del Perelló i Alcanar tindrien el seu origen en un claustre de professors i en una festa de joves en una casa particular, respectivament.

Confirmen un brot de coronavirus al Tarragonès

Salut ha confirmat també, la tarda d'aquest divendres, 10 de juliol, que s'ha declarat un nou brot de coronavirus al Tarragonès. Es tracta de tres persones veïnes dels municipis de Perafort i la Secuita, del mateix entorn social i familiar, que han donat positiu en la prova PCR. En aquest cas, s'està fent el seguiment a 45 persones properes als infectats. 

Suspenen un casal d'estiu a Tarragona perquè un treballador ha estat en contacte amb un positiu

Paral·lelament, aquest divendres s'ha suspès preventivament el casal d'estiu de l'Escola Saavedra de Tarragona, després que un treballador del centre hagués estat en contacte estret amb un positiu en Covid-19. Des de l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona, encarregat de l'organització dels casals d'estiu de la ciutat, han confirmat que el treballador no forma part de l'equip de lleure i que no havia tingut contacte amb els infants, però sí que treballa al centre educatiu. Per aquest motiu, s'ha decidit suspendre el casal d'estiu fins a nou avís.

"Atenció: Tanquen un casal d'estiu de TGN per un aïllat per contacte amb 1 positiu" "Les entitats de Tarragona ja poden sol·licitar les subvencions 2020"