Tornen els aldarulls al centre de Tarragona amb barricades, flames i càrregues policials

Alguns manifestants han tirat bombones de gas als contenidors encesos i s'han produït fortes explosions al mig de la Rambla
Barricades a la Rambla Nova de Tarragona | Carlos Domènech

 
 
 
Després d'una massiva i pacífica manifestació que ha congregat més de 10.000 persones a la Plaça de Font fa només uns minuts, la violència torna als carrers de Tarragona, concretament a la Plaça Imperial Tarraco. Un nombrós grup de manifestants s'ha dirigit cap a la tSubdelegació del Govern de l'Estat quan la concentració de la Plaça de la Font s'ha acabat i han començat els moments de tensió entre els manifestants i la policia, amb llençament d'objectes contra els cossos policials i càntics també en contra de la policia.
 
 

Malgrat que un sector dels manifestants entonava consignes demanant que no hi hagués violència, l'ambient s'ha anat escalfant com ha passat en les anteriors vegades, fins que els agents han començat a carregar contra els manifestants.  Ara mateix continuen els moviments d'uns i altres a la plaça i a la Rambla Nova amb la diferència que la resta de carrers del voltant estan molt més plens de gent que en anteriors ocasions pel fet que encara cuegen les riuades de persones que han omplert a vessar la Plaça de la Font. Les barricades en flames, les corredisses i les càrregues policials ja s'han tornat a apoderar dels carrers on fins i tot s'estan produïnt fortes explosions, fruit de l'acció descontrolada d'alguns manifestants que estan tirant bombones de gas als contenidors en flames. 

 
 

 

 

 

 

Segons les primeres informacions hi hauria noves persones detingudes fruit d'aquestes primeres càrregues. 

 

 

Seguiu el MINUT A MINUT a TarragonaDigital

 

Policia i manifestants a la Plaça Imperial Tarraco de Tarragona | Carlos Domènech
Policia Nacional a La Rambla de Tarragona | Àngel Ullate

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.