GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Casals d'Estiu municipals de Tarragona costaran 25 euros setmanals

Començaran el 25 de juny i acabaran el 26 de juliol | Hi haurà bonificacions per les famílies que tinguin dificultats econòmiques
Imatge d'arxiu d'un grup de nens en un Casal d'Estiu. | TarragonaDiari.cat

 

Els Casals d'Estiu municipals de Tarragona costaran 25 euros a la setmana. Així ho ha aprovat aquest divendres el Consell Plenari de l'Ajuntament, l'últim abans de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Els casals seran per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys i començaran el 25 de juny. Les inscripcions es realitzaran per setmanes i el màxim serà de cinc, perquè els casals finalitzaran el 26 de juliol. Les famílies amb dificultats econòmiques comptaran amb bonificacions per fer front als pagaments. 

 

 

Els Casals d'Estiu municipals començaran el 25 de juny

Els Casals d'Estius gestionats per l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona començaran el 25 de juny, un dia després de Sant Joan. Estan dirigits a infants d'entre 3 i 12 anys, que podran assistir a les activitats fins a un màxim de 5 setmanes. Així doncs, els casals finalitzaran el divendres 26 de juliol. L'horari serà de 09.00 a 13.00 hores de dilluns a divendres. 

 

El període d'inscripcions s'obrirà molt aviat i es gestionarà des dels centres educatius. El preu del casal serà de 25 euros setmanals. Per tant, les famílies que vulguin inscriure als infants durant les cinc setmanes, hauran de fer front a un pagament de 125 euros. 

 

Bonificacions i ajudes per les famílies amb dificultats econòmiques

Com és habitual, les famílies amb dificultats econòmiques podran accedir a bonificacions. Es valoraran les capacitats socioeconòmiques dels nuclis familiars i es tindrà en compte si es tracta d'una família monoparental o nombrosa, si hi ha factors de risc a criteri dels Equips Bàsics d'Atenció Social (EBAS) o si els seus ingressos es troben per sota o igual que l'índex de la Renda de Suficiència de Catalunya. 

 

El consistori ponderarà cadascun d'aquests àmbits en una taula amb una puntuació entre el 0 i el 10. Les famílies que tinguin entre 2 i 4 punts pagaran 20 euros setmanals, les que en tinguin entre 5 i 7 en pagaran 15 i les que acumulin entre 8 i 10 punts n'abonaran 10. Si la situació és d'excepcionalitat, el preu setmanal serà de 5 euros. 

 

També et pot interessar: