Aitana, d'OT 2017, actuarà a la TAP el 21 de desembre

La cantant catalana presentarà el seu primer disc, titulat 'Spoiler'
Aitana actuarà a la TAP el 21 de desembre | TarragonaDigital

 

Els exconcursants d''Operación Triunfo' 2017 continuen desfilant per Tarragona i després de les actuacions d'Ana Guerra —el passat mes de juny— i Alfred García —el 13 de setembre—, ara és el torn d'Aitana. La cantant de Sant Climent de Llobregat presentarà el seu disc 'Spoiler' a la Tarraco Arena Plaça el pròxim 21 de desembre en el marc de la seva gira 'Play Tour Aitana'.

La catalana està tenint molt èxit amb el seu disc amb cançons com 'Vas a quedarte' o 'Telèfono', les quals ja va presentar en el seu EP 'Tráiler' amb cinc cançons i un 'remix' de 'Telèfono' amb l'artista revelació de l'any llatina, Lele Pons. A aquestes, Aitana, ja en el seu àlbum 'Spoiler', va afegir grans èxits que sonen a totes les emissores musicals del país 'Nada sale mal' o 'Me quedo'.

La finalista d'OT està assaborint l'èxit després de la sortida del concurs de TVE i, en els darrers dies, ha estat nominada a quatre categories dels premis de l'emissora 'Los 40'. L'artista catalana està nominada a les categoria de 'Millor artista o grup de l'any',  'Cançó de l'any' amb 'Vas a quedarte', 'Artista del 40 a l'1' i 'Videoclip de l'any' amb 'Me quedo', cançó que canta amb la seva companya d'edició d'OT, Lola Indigo. 

Les entrades del concert d'Aitana, a la venda el dijous 19 de setembre

L'artista catalana actuarà a Tarragona tot just abans d'entrar en les dates nadalenques. Les entrades per al concert a Tarragona, però, encara no han sortit a la venda i ho faran aquest dijous, 19 de desembre a primera hora del matí. Els fans d'Aitana podran aconseguir la seva entrada per al concert a partir de les 10 del matí al web www.aitanamusic.es.

La cantant catalana presentarà el seu primer disc, 'Spoiler' | TarragonaDigital

 

"Els tarragonins esgoten les 2.000 racions del pastís del Braç de Santa Tecla en mitja hora" "🎙🗣Parlem amb el nou arquebisbe de TGN: «Europa no s'entén sense el cristianisme»"