El mercadet de Bonavista reprendrà l'activitat el diumenge 21 de juny

El barri tarragoní de Bonavista impulsa un concurs per poder lluir escut propi

La data límit per entregar la proposta és el 14 de novembre

No tot és coronavirus ni pandèmia ni crisi econòmica. Enmig de la segona onada de la COVID-19, l'associació de veïns de Bonavista, un dels barris més poblats de la zona de Ponent de la ciutat de Tarragona, s'ha empescat una idea engrescadora. L'entitat ha impulsat un concurs per dotar al barri, un dels barris més obrers de la ciutat, d'un escut propi

L'associació ha llançat aquest cap de setmana el concurs a les xarxes socials. La proposta és de concepte lliure i les dates d'entrega, i de resolució del concurs, són les següents: de l'1 al 14 de novembre, es pot enviar la proposta d'escut al perfil de Facebook, o d'Instagram, de l'entitat. També es poden enviar els dibuixos per correu electrònic, a l'adreça aavvdebonavista@gmail.com, o presencialment a la seu de l'entitat, al número 25 del carrer 5. La tercera setmana de novembre, del 15 al 21, es durà a terme la votació de les propostes, tan per les xarxes socials com al local de l'associació. 

La feina del dissenyador

Finalment, quan l'associació de veïns tingui els cinc models més votats, un dissenyador prendrà els models inicials per presentar la darrera versió de cada un dels cinc models finalistes. Del 30 de novembre al 5 de desembre, es duran a terme les votacions finals. Abans de Nadal, doncs, Bonavista, un barri sinònim de lluita obrera a la capital tarragonina, comptarà amb un escut propi. 


Comentaris