Una dona s'enfronta a dos anys de presó per robar joies dels avis que cuidava a Tarragona

L'acusada hauria venut vuit peces d'or, valorades en més de 2.300 euros, a un establiment de compra-venda de la ciutat
Una dona s'enfronta a dos anys de presó per robar joies dels avis que cuidava a Tarragona | Cedida

 

La fiscalia demana dos anys i mig de presó per una dona que hauria robat les joies dels avis que cuidava a Tarragona i vendre-les a un establiment de compravenda. Segons el relat acusatori els fets van tenir lloc entre setembre de 2017 i 2018, mentre treballava cuidant la parella d'ancians per encàrrec de la seva filla, la dona es va apoderar al descuit de vuit peces d'or de l'àvia, i després les hauria venut a un establiment de compravenda de la ciutat.

 

Entre les joies sostretes i venudes es trobava una cadena amb un crucifix valorada en 635 euros així com una cadena amb un penjoll de 357 euros, a més d'altres cadenes, polseres, arracades, agulles i un anell. L'acusació pública li demana, per un suposat delicte continuat de furt, dos anys i mig de presó, a banda d'indemnitzar la propietària amb 2.327 euros per les joies sostretes.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Demanen 11 anys de presó per dos homes que van agredir greument un home a Salou

Dos homes s'enfronten a una petició de pena d'onze anys cadascú per un delicte de lesions amb agreujant de responsabilitat criminal d'abús de superioritat. El maig del 2017, dos homes van agredir un home a la sortida d'una discoteca a Salou, arran d'una discussió. Els acusats van colpejar la víctima al cap amb una ampolla de vidre, deixant-la inconscient. Ja a terra, li van donar cops de puny i puntades de peu. 

 

Els dos acusats, finalment van agafar l'ampolla de vidre trencada i li van fer un tall a la cara de la víctima, provocant-li unes lesions que van trigar més de 300 dies a curar-se. A més, van provocar-li la pèrdua de l'ull esquerre. Per tot, la fiscalia demana onze anys de presó per a cadascun dels dos acusats, a més d'una indemnització de 94.000 euros per la víctima i la prohibició d'apropar-s'hi o comunicar-s'hi durant quinze anys. 

"En marxa les activitats gratuïtes de la Primavera Jove de Tarragona" "El president del Port visita les obres d'ampliació de la terminal de TEPSA"