S’enfronta a dos anys de presó per calar foc a l'aparador d'una botiga de roba del Parc Central

Els danys a la botiga van superar els 26.000 euros
Imatge de l'exterior del centre comercial del Parc Central de Tarragona | Josep Martí

La fiscalia demana dos anys de presó per a un home acusat de calar foc en una botiga del centre comercial Parc Central de Tarragona el 19 de juny de l’any passat. Segons relata la fiscalia, cap a dos quarts de nou de la nit l’home va calar foc a un expositor de roba de la botiga H&M, a la primera planta, «amb l’ànim de perjudicar». El foc va cremar diverses peces de robes exposades a l'aparador, darrer del vidre. 

El ministeri públic l’acusa d’un suposat delicte de danys per incendi i sol·licita que indemnitzi l’establiment amb els 26.545,16 euros amb què es va valorar la roba cremada i malmesa, i amb 2.312,84 euros corresponents a la neteja. Els treballadors van apagar les flames amb un extintor i l’incident va mobilitzar diverses dotacions dels Bombers. El cas arribarà pròximament a judici en un jutjat penal.

Un vigilant de seguretat va haver de ser atès per intoxicació de fum

El vespre del 19 de juny del 2018, quatre dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al Parc Central després de rebre l'avís d'un incendi provocat per un individu. Quan els bombers van arribar, els treballadors ja havien apagat les flames, i van revisar i remullar la zona. Com a conseqüència del foc, cap persona va resultar ferida per cremades, però un vigilant de seguretat del centre comercial va haver de ser atès per inhalació de fum.

El treballador va resultar intoxicat de caràcter lleu i va ser donat d'alta 'in situ' pel personal sanitari que es va desplaçar fins al lloc dels fets. Malgrat que la zona de la botiga que va patir l'incendi va ser precintada durant una estona, ni els clients ni els treballadors van haver de ser desallotjats del centre comercial. 

"🚓😱Intent d'atropellament a un Mosso després d'enganxar 'in fraganti' uns lladres a TGN" "Prop d’un centenar de persones es concentren a Tarragona per rebutjar les agressions sexuals i feminicidis"