Detinguts per estirar-li del coll una cadena d'or a una turista a la Part Alta

Els fets van succeir al carrer Merceria i la detenció al xamfrà entre Cavallers i Major
Els dos joves van ser detinguts al xamfrà dels carrers dels Cavallers i Major | Google Maps

 

La conviv√®ncia entre ve√Įns, comer√ß i MENA √©s complicada a la Part Alta de Tarragona. Aix√≠, continuen els incidents en aquesta zona de la ciutat, per√≤ aquest cop els protagonistes no s√≥n els Menors Estrangers No Acompanyats, sin√≥ un parell de majors d'edat que han robat una cadena d'or del coll d'una turista i, poc despr√©s, han estat enxampats pels Mossos d'Esquadra, que els han detingut com a presumptes autors d'un robatori amb viol√®ncia.

Un robatori i una petita persecució per la Part Alta

Faltaven pocs minuts per a les 12 del migdia d'aquest divendres, 4 d'octubre, quan s'ha alertat als serveis d'emergència d'un robatori a la Part Alta de Tarragona, concretament, al carrer Merceria. La víctima ha estat una turista, de nacionalitat francesa, que li han estirat del coll un collar d'or que portava.

Els protagonistes del robatori, segons han confirmat Mossos d'Esquadra, dos joves, de 18 i 19 anys i de nacionalitat marroquina, els quals despr√©s de l'estrebada, han fugit per potes del lloc dels fets. 

Alertats ja la Gu√†rdia Urbana de Tarragona i els Mossos d'Esquadra, ha estat una patrulla ARRO de la policia catalana qui ha localitzat els joves. Aquests, davant la pres√®ncia policial, han intentat fugir i, despr√©s d'una petita persecuci√≥ a peu pels carrers de la Part Alta de Tarragona, tots dos han estat detinguts al xamfr√† del carrer Major i el carrer dels Cavallers. Els presumptes autors del robatori han estat detinguts per un delicte de robatori amb viol√®ncia. S'ha recuperat el collar d'or robat a la turista.

"ūüĒī Detenen a Tarragona part d'un grup de lladres que actuava arreu de Catalunya" "‚öę Mor una dona davant la catedral de Tarragona"