Dos detinguts per robatoris amb força en vehicles a Tarragona

Els fets han succeït aquesta matinada a la plaça dels Infants

La Guàrdia Urbana ha detingut dos joves com a presumptes autors de robatori amb força a l'interior de vehicle | Cedida

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquesta matinada dos joves com a presumptes autors de robatori amb força a l'interior de vehicle a Tarragona. Els fets han succeït passades les quatre i els agents han estat alertats per un veí que havia vist els fets. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Els joves han intentat fugir

Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha estat alertada passades les quatre de la matinada per un veí de la plaça dels Infants, qui ha avisat que hi havia dues persones que intentaven forçar el maleter d'un turisme estacionat en aquesta zona de la ciutat. 

Els agents han anat fins aquest lloc i, en arribar, han localitzat als dos joves, els quals coincidien amb les característiques físiques facilitades pel denunciant. En veure la Guàrdia Urbana, els dos joves han intentat fugir corrents, però han estat interceptats a la confluència de la plaça dels Infants amb el carrer Smith. 

En ser enxampats, els agents han registrat una motxilla que portava un dels dos joves on hi havia una palanca del tipus pota de cabra i diversos objectes de dubtosa procedència. A la plaça, almenys, hi havia dos vehicles danyats i amb l'interior regirat. Els titulars dels vehicles han estat localitzats i presentaran denúncia pels fets. Per tots aquests fets, tots dos han estat detinguts. 

"🤔Saps de què està fet el teu barrilet de Santa Tecla?" "🎤 AGENDA: Torna el cicle de concerts de l'Escola Municipal de Música de TGN als jardins del Banc d'Espanya"