GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Parc Central i Douglas presenten l'exclusiu perfum d'Audrey Hepburn

Dilluns, 19 de novembre, la cadena de cosmètics ha organitzat una gran festa a la seva botiga del centre comercial tarragoní
Imatge de la botiga que la cadena de cosmètics Douglas té al Parc Central | Parc Central

 

 

El Parc Central de Tarragona i la cadena de cosmètica Douglas presentaran, el pròxim dilluns 19 de novembre, la nova fragància de Givenchy, 'L’Interdit', un perfum que el dissenyador i fundador de la marca, Hubert Taffin de Givenchy, va crear expressament per a l’actriu belga Audrey Hepburn.

 

Dilluns, 19 de novembre, gran festa a la botiga Douglas del Parc Central

Douglas, que té un establiment a la planta zero del Parc Central, celebrarà una gran festa per a l’ocasió, on el públic podrà descobrir la particular història entre Hepburn i aquest mític perfum francès.

 

A la trobada, que començarà a les sis de la tarda, els assistents podran provar el perfum, rebre consells i assessorament de bellesa o gaudir de sessions gratuïtes de maquillatge 'flash'. A més, també hi haurà descomptes, sortejos de lots de productes Givenchy, sorpreses i, per arrodonir la festa, Douglas oferirà un còctel amb cava i ‘macaroons’.

 

L'Interdit, de Givenchy, el perfum que el dissenyador francès va crear expressament per a la seva amiga Audrey Hepburn | Parc Central

'L'Interdit', de Givenchy, un tribut a la feminitat atrevida

Segons Givenchy, la nova fragància 'L’Interdit' és tot un tribut a la feminitat atrevida, «una invitació a desafiar les convencions i acceptar la singularitat». Un perfum sofisticat, amb totes les lletres, amb un toc de flors blanques i notes intenses, «que desencadenen una atrevida lluminositat que coqueteja amb la foscor: flor de taronger, gessamí, nard, vetiver i pàtxuli.

 

Més de vint anys de Parc Central a Tarragona

Al centre de Tarragona des de l'any 1977, el Parc Central ja s'ha convertit en un clàssic de la vida comercial de la ciutat. A més de set milions de visites anuals, aquest 'shopping' ha esdevingut un referent del comerç, la moda i l'oci a les comarques de Tarragona.