L'EMT treballa en la implantació del servei de bus nocturn a Parc Riu Clar, l'Albada i la Floresta

Amb aquesta decisió, l'empresa dóna així resposta a la demanda que havien fet les entitats veïnals d'aquests tres barris de Ponent
Imatge d'un bus de l'EMT a la plaça Imperial Tàrraco. | Tarragona Digital

 

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) treballa en la implantació del servei d'autobús nocturn als barris de Parc Riu Clar, L'Albada i La Floresta. Així ho ha anunciat, el president de l'EMT, Jordi Fortuny, responent d'aquesta manera a la demanda feta des de les associacions de veïns d'aquests tres barris de Ponent.

 

Els tres barris, situats al marge esquerre de la T-11 venint des del centre de la ciutat, es troben relativament lluny de les parades del bus nocturn que cobreix el trajecte entre la Plaça Imperial Tàrraco i La Canonja. Els veïns d'aquests barris que fan servir aquest servei de nit han de travessar els ponts sobre la T-11 per anar fins als seus respectius barris.

 

És per això, que les entitats veïnals han demanat a l'Ajuntament de Tarragona la implantació d'aquests serveis per tal de millorar la seguretat de les persones que, durant la nit, utilitzen el bus nocturn en aquests barris.

 

El president de l'EMT, Jordi Fortuny, en una roda de premsa. | Tarragona Digital

 

Jordi Fortuny ha explicat que «sóc coneixedor de la demanda i de la necessitat veïnal i, de la mateixa manera que fa uns dies anunciàvem la posada en marxa d'un nou servei per connectar els barris de  Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord, estem treballant amb el bus nocturn per aquests barris de Ponent».

 

El president de l'EMT no ha posat data a la posada en marxa, tot i que ha assegurat que «tan aviat com sigui possible reestructurar el servei, ho farem».

 

Cal recordar que l’EMT va estrenar el passat dijous un nou servei per connectar els barris de Ponent amb les platges sense necessitat de fer transbord. La L16A, que uneix Bonavista amb l'Arrabassada, és una ampliació del servei especial de platges (L16) que es posa en marxa cada estiu.