Aquest dilluns es posen a la venda les entrades per a la Disfressa d'Or del Carnaval de Tarragona 2020

La cita, que el 2020 arribarà a la seva 21a edició, tindrà lloc el 16 de febrer a la Tarraco Arena Plaça | El preu de les localitats oscil·larà entre els 12 i els 18 euros
Imatge de l'edició de l'any passat de la Disfressa d'Or del Carnaval de Tarragona. | Àngel Ullate

El Carnaval de Tarragona 2020, que tindrà lloc del 14 al 25 de febrer, segueix oferint notícies. L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat aquest dimecres que el pròxim dilluns 9 de desembre, a partir de les deu del matí, es posaran a la venda les entrades de la Disfressa d’Or, un dels actes estrella de la cita carnavalera i que tindrà lloc el diumenge 16 de febrer, a les 19.30 hores, a la Tàrraco Arena Plaça.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons ha informat el consistori tarragoní, les entrades estaran disponibles als webs www.ticketplus.cat i www.tap.cat, així com a les oficines de Correus. El preu de les localitats oscil·larà entre els 12 i els 18 euros, al que caldrà sumar les despeses de gestió.

La Disfressa d'Or, que celebrarà la seva 21a edició, és el concurs a la millor disfressa individual de la ciutat i les comparses participants hi llueixen les seves millors gales. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i promogut per Abril Producciones – Music from Tamarit, comptarà en aquesta edició amb la participació de 15 comparses, a més de 'Sinhus Sport' i 'Som i Serem' com a comparses del Rei i la Concubina, respectivament.

"🚫⛈ ATENCIÓ: Tallen el Passeig de l'Escullera de TGN pel fort temporal" "🚧POLÈMICA: Les obres del Circ romà a TGN, plenes d'irregularitats"