Les lletres 'REC' davant el Teatre Tarragona, durant el Festival Internacional de Cinema REC de Tarragona.

El Festival REC Tarragona no s'acaba i continua amb projeccions a Filmin i al CaixaFòrum

Es podran veure els films de la secció Close Encounters i quatre del MiniREC

El Festival REC de Tarragona va tancar el cicle de projeccions aquest dimarts, 8 de desembre, anunciant les pel·lícules guanyadores d'aquesta vintena edició. El premi a la millor òpera prima del Jurat Internacional va ser pel film 'Mogul Mowgli', del director angloamericà Bassam Tariq. El Festival REC, però, no s'ha acabat del tot, i podem seguir gaudint de les pel·lícules de l'edició d'aquest 2020, a la plataforma Filmin i al CaixaFòrum de Tarragona.

Pels que no estigueu encara gaire familiaritzats amb les plataformes de VOD, Filmin és una de les plataformes de pel·lícules i sèries que més està triomfant darrerament, aconseguint una qüota de mercat remarcable a Espanya, gràcies a l'impuls que altres plataformes tipus Netflix o Disney Plus, han donat al consum de pel·lícules i sèries online i des de casa.

Filmin s'ha especialitzat en cinema 'alternatiu', amb un ampli catàleg de pel·lícules europees, cinema asiàtic i produccions que costa trobar en els mercats més comercials. A més, és una plataforma catalana. En aquest post sobre Filmin d'España Diario podreu obtenir més informació sobre la plataforma i sobre el seu preu, catàleg, col·leccions, etc.

Tornant al Festival Rec, a partir d'aquest mateix dimecres, 9 de desembre, es poden veure a Filmin sis propostes de la secció Close Encounters, així com quatre pel·lícules més de la secció del MiniRec. Són 'No Hard Feelings', de Faraz Shariat; 'Yung', de Henning Gronkowski; 'Buio', d'Emmanuela Rossi; 'The Salt in Our Waters', de Rezwan Shahriar Sumit; 'Entwinted', de Minos Nikolakakis, i 'Ardara', de Ramon Fransay i Xavier Puig. Pel que fa a les pel·lícules de la secció familiar i infantil, són 'Fight Girl', de Johan Timmers; 'Afterlife', de Willem Bosch; 'My family and the wolf', d'Adrià Garcia, i 'Strike', de Trevor Hardy. Tots els films es podran veure a través de Filmin fins al 16 de desembre.

Quatre projeccions al CaixaFòrum de Tarragona

Paral·lelament, els dies 11, 15, 18 i 22 de desembre es podran veure al CaixaFòrum de Tarragona quatre pel·lícules més que formen part de la secció Close Encounters. La proposta cinematogràfica que es projectarà serà 'El glorioso caos de la vida (Babytheeth)', el divendres 11 de desembre a les 19.30 hores. El dimarts 15 de desembre a les 19.30 hores serà el torn de 'A Stormy Night', projecció que comptarà amb la presència del director del film, David Moragas. El divendres 18 de desembre es projectarà 'Bacurau', també a les 19.30 hores, i finalment, el dimarts 22 de desembre a les 19.30 hores, el film 'Ema'.