La fundació Tarragona Smart Region participa de la Mobile Week 2019

Sergi Lozano, membre col·laborador de la fundació tarragonina, durà a terme una conferència al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre sota el títol «Què és SmartCATSud?»
Imatge d'arxiu de la presentació, el passat mes de gener, de la programació prevista per la Mobile Week | Mobile Week

 

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region participarà a la Mobile Week 2019 el pròxim 22 de febrer amb una conferència prevista per les dotze del migdia al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. D'aquesta manera la Ribera es transformarà en una de les sis seus de la Mobile Week arreu del territori fet que, des del consell, han valorat positivament, ja que consideren que «situa la comarca com a pionera en desplegar la societat digital en l'entorn rural». 

 

 

 

Serà Sergi Lozano, membre col·laborador de la fundació tarragonina, qui farà una ponència amb el títol «Què és SmartCATSud? Projecte d'impuls de temes Smart a la província de Tarragona». Lozano té previst centrar-se en «la modernització i la innovació dels serveis que l'administració pública presta als ciutadans», segons han explicat responsables de la fundació Tarragona Smart Mediterranean Region.

 

L'exposició estarà «especialment destinada a les administracions locals supramunicipals i Ajuntaments de més de 5.000 habitants i s’explicarà l’acord de col·laboració per avançar conjuntament en un àmbit clau de futur com és el dels territoris intel·ligents, una gran oportunitat de futur i una necessitat avui en dia per reactivar la nostra economia».

 

Els actes de la Mobile Week a Reus

Aquest dimecres 13 de febrer es va donar a conèixer el programa d'actes que la Mobile Week portarà a Reus a partir del pròxim 20 de febrer. El regidor de Promoció Econòmica i d'Urbanisme del consistori reusenc, Marc Arza, va explicar que acollir actes de la Mobile Week «és un reconeixement a la feina ben feta al voltant de la promoció de la tecnologia com a motor econòmic de ciutat».

 

FiraReus, al Tecnoparc; Redessa; Mas Pintat i Cal Massó seran els escenaris de les taules rodones, tres en total; els tallers, també tres, i una xerrada. Un programa d'actes que esperen, tal com va explicar Arza, que «moguin entre 200 i 300 persones. Per nosaltres és tan important els centenars de persones que ens acompanyen als actes com la difusió que se'n fa; el Mobile no és només una fira, és una tendència».

 

També et pot interessar: