Hermán Pinedo serà el candidat de Podem a l'alcaldia de Tarragona

La formació d'esquerra ha triat, mitjançant unes primàries a la xarxa, la candidatura que presentarà a les pròximes eleccions municipals a Tarragona
Hermán Pinedo serà el cap de llista de Podem a les eleccions municipals a Tarragona del pròxim mes de maig | Facebook/Hermán Pinedo

 

Podem Tarragona ha triat, en unes primàries que ha dut a terme a la xarxa des del dia 20 fins al diumenge 26 d'aquest mes de novembre, al cap de llista de cara a les pròximes eleccions municipals a Tarragona. El màxim votat ha sigut l'actual secretari general del partit a Tarragona, Hermán Pinedo. 

 

A les primàries hi han participat 226 persones, que han emès, segons dades del mateix partit morat, 174 vots vàlids i 52 en blanc, fet que suposa que la llista electoral ha comptat amb el suport del 76,99% dels participants i un 23,01% de vots en blanc.

 

Pinedo anirà acompanyat, a l'espera dels acords amb formacions «germanes com els comuns», per Elena Isabel Terán,; Toni Carmona, l'anterior secretari general de Podem Tarragona; Beatriz García; Kevin Xavier Sambache; Maria Teresa Romeu; Ruth Pardo; Carlos Cuevas; María Begoña Periánez; Ángeles Aguilera; Carlos Ivo; Gonzalo Busqué; Juan Carlos Mullort; Sergio Herrera; Toni García; i Santiago Cobo. 

 

Aguilera, Busqué, Mullort i Cobo no formaven part de la llista que va presentar Pinedo a les primàries. De cara a les pròximes eleccions municipals, Podem té pendent encara de resoldre la relació amb Iniciativa per Catalunya.

 

Eleccions amb partits sense representació al plenari de Tarragona

Així doncs, i a l'espera que Vox i Som Identitaris oficialitzin el seu cap de llista, tot apunta que les pròximes eleccions a Tarragona capital comptaran amb un ampli nombre de partits (entre quatre i cinc) que no han tingut representació al plenari municipal durant el mandat 2015-2019. 

 

Vox i Som Identitaris ja han fet rodes de premsa i sembla que només els hi queda fer públic el cap de llista. Vox també està fent activitats a peu de carrer arreu la ciutatLliures ja ha fet públic el seu candidat, l'advocat Carlos Calderón. Podem ja té cap de llista i només faltaria per saber si Ara Tarragona, la candidatura de caràcter municipalista que es va presentar a les municipals de l'any 2015, tornarà a concórrer a les eleccions del pròxim mes de maig. 

 

Més notícies de la categoria Tarragona