Tarragona entra a la fase 1 entre terrasses plenes i botigues obertes

Els hostalers de TGN, satisfets pel nou horari de tancament comú de les terrasses

El consistori també obre la porta a què es puguin celebrar actuacions musicals de petit format

L'associació d'empresaris d'hostaleria de la ciutat de Tarragona (AEHT) està d'enhorabona. Almenys així ho han expressat en una nota de premsa que han enviat als mitjans de comunicació de la ciutat aquesta tarda de dilluns, 10 d'agost. El motiu? El consistori ha donat llum verda a què els restaurants i bars de la ciutat puguin programar actuacions musicals dins d’un format ambiental i que s’unifiqui l’horari de tancament de les terrasses.

Des de l'AEHT s'han felicitat perquè el consistori  ha aprovat un horari comú de tancament de l’activitat en terrasses situades a la via pública o espais oberts, de manera excepcional i com a mesura d’ajut per reactivar el sector d’hostaleria i restauració i que disposa d’autorització municipal per a instal·lar una terrassa: des de la data d’aprovació del decret i fins al 30 de setembre de 2020. Els horaris, doncs, quedaran de la següent manera: De diumenge a dijous, podran obrir fins a la 01:00; i  divendres, dissabte i vigílies de festiu fins les 02:00 hores. 

Petites actuacions musicals

Així mateix, el decret de l'equip de govern tarragoní permet celebrar petites actuacions musicals dins d’un format ambiental (música mitjançant elements electrònics de petit format, de baixa intensitat i potència; o en directe mitjançant la veu humana o instruments acústics sense altaveus ni amplificadors), a escollir entre dues franges horàries (12-14 hores o 19-21 hores), en aquelles places i/o indrets compartits amb diverses terrasses i que permetin disposar d’un espai comú per al desenvolupament i gaudi de l’activitat musical, complint amb les mesures de prevenció del risc de contagi de la Covid-19.


Comentaris