Incendi en un pis del carrer Torres Jordi de Tarragona

El foc s'ha concentrat a la campana extractora de la cuina i els bombers l'han pogut extingir abans que s'escampés

Al voltant de les onze del matí d'aquest diumenge 10 de febrer, un incendi ha afectat un pis del carrer Torres Jordi de Tarragona.  El foc s'ha produït a la campana extractora de la cuina i els Bombers l'han pogut extingir abans no s'escampés per la resta de l'habitació.

Segons ha confirmat TarragonaDigital, els serveis d'emergència han rebut una alerta per foc a les 10.53 hores d'aquest diumenge, en un novè pis del carrer Torres Jordi 20A. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han personat al lloc dels fets, on han extingit ràpidament les flames i han ventilat l'immoble per l'acumulació de fum.

Afectacions lleus per inhalació de fum

Una parella d'avançada edat es trobava en aquell moment a l'habitatge, motiu pel qual s'ha alertat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques per atendre'ls per possible inhalació de fum; si bé, segons apunten els Bombers, es tractaria com a molt d'afectacions lleus i sense més complicacions. Finalment, les dues persones han estat traslladades fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per ser avaluades.

Tres incendis en habitatges aquest cap de setmana

L'incendi produït a Tarragona aquest diumenge, ha estat  el tercer del cap de setmana en habitatges del Camp de Tarragona, juntament amb els produïts a Reus el passat divendres, i a Miami Platja, el dissabte.

L'incendi succeït a Reus, presentava unes característiques similars al de Tarragona, ja que es va produïr a la cuina d'un pis, concretament, al número 27 del Passeig Prim. Cinc dotacions dels Bombers, quatre dotacions de la Guàrdia Urbana, una dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del SEM, es van fer càrrec de la situació que només va comportar danys materials.

D'altra banda, l'incendi de la matinada del passat dissabe a Miami Platja, s'hauria originat al sofà del menjador d'un pis situat a l'avinguda de Sevilla. Quatre dotacions dels Bombers i dotacions de la Policia Local s'haurien personat al lloc dels fets, on a més d'extingir les flames, s'hauria traslladat una persona al CAP de Cambrils afectada per la inhalació de fum.

Incendi en un pis del carrer Torres Jordi de Tarragona | Bombers