NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🚶‍♂️ Comença la Marxa per la Llibertat des de Tarragona

Malestar en un bloc de pisos de Tarragona per la «forta olor de 'porros'»

El conflicte té lloc a un edifici de la rambla de Lluís Companys de la ciutat
Els fets tenen lloc en un bloc de pisos situat a la rambla de Lluís Companys de Tarragona, al centre de la ciutat. | TarragonaDigital.com

 

Conflicte veïnal en un bloc de pisos de la rambla de Lluís Companys de Tarragona. Els veïns d'un edifici d'aquest cèntric punt de la ciutat estan enfrontats amb els inquilins d'un dels habitatges de l'edifici, que hi viuen en règim de lloguer, per la forta olor de marihuana que es desprèn del pis i que impregna tot l'edifici i els habitatges de la resta del veïnat.

 

Fins i tot, els veïns del pis que toca just al costat d'on s'origina aquesta olor, han hagut de marxar-ne perquè la situació era insuportable. La dona estava embarassada i l'olor era molt molesta i ara, ja nascut el nadó, encara no han pogut retornar al seu habitatge. Malgrat les queixes reiterades, també als propietaris del pis que ocupen, la polèmica i les molèsties continuen obertes.

 

Un detingut a les comarques de Tarragona per qüestions relacionades amb les drogues

Tot just aquest divendres es coneixia una altra notícia en relació a assumptes de drogues, però en aquest cas a les Terres de l'Ebre. La policia local d'Amposta ha detingut un veí de la ciutat de 24 anys per vendre marihuana que amagava a l'interior d'una llauna de refresc modificada. L'arrest es va produir a la cruïlla del carrer de Bolívia amb el de Velázquez quan l'home, suposadament, sortia d'un punt de venda habitual.

 

Els agents li van trobar dotze bosses de marihuana preparades per a la venda així com la llauna en qüestió, modificada per ocultar la droga a l'interior. També li van intervenir diners en efectiu que podrien ser fruit de la venda de substàncies estupefaents. El detingut, al qual se li atribueix un presumpte delicte de tràfic de drogues, passa a disposició judicial aquest divendres al matí.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Alfonso
Gracias por la información
Salvador
Hay días que no se puede vivir con el olor a porros. Vivo en el Barri del Port
Maria
S'hauria de ser més contundent en situacions com aquestes. No pot ser que els que ocasionen les molèsties es quedin al seu pis de lloguer i els altres hagin de marxar de casa seva amb un recent nascut. Indecència!