ARA MATEIX

🚧 Estudiants i CDR tallen l'autovia A-27 a Tarragona

Un manifestant ferit emmig d'una batalla campal al centre de Tarragona

Manifestant ferit a Tarragona | Àngel Ullate
 
 
Actualització: 00:30 h
 
El manifestant atropellat per la furgoneta dels Mossos d'Esquadra es troba actualment en estat estable i a la unitat d'intermitjos de l'hospital Joan XXIII de la ciutat. Segons informa la Cadena SER, a més, seria menor d'edat. 
 
Notícia original

Segona nit de disturbis molt greus a la ciutat de Tarragona. En aquests moments l'entorn de la Plaça Imperial Tarraco i Marquès de Montoliu és un camp de batalla entre manifestants descontrolats que han incendiat contenidors, i tirat centenars d'objectes - entre els quals hi havia còctels molotov- i un centenar d'agents policials intentant dispersar la concentració i reestablir l'ordre al centre de la ciutat.

 

 

Una persona atropellada per un vehicle dels Mossos d'Esquadra

De moment, un manifestant ha caigut inconscient i es troba ferit mentre s'està esperant que arribi una ambulància al lloc dels fets. Les causes de les ferides encara es desconeixen tot i que podrien haver-se produït emmig de les corredisses per evitar les càrregues policials. Segons ha tranUna segona persona estaria també ferida per causes que encara es desconeixen tot i que segons ha transcendit, un vehicle dels Mossos d'Esquadra l'hauria atropellat mentre desarticulava una barricada encesa. 

 

Als carrers adjacents al lloc dels fets segueixen s'hi segueixen muntant barricades improvitzades i la situació segueix fora de control. Els manifestants s'estan movent per la zona de la Plaça Imperial Tarraco, Rambla Nova i carrers adjancents, els mateixos carrers on ahir a la nit es van produïr episodis similars.

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Fins els ous
Enmig de les corredisses o de les pilotes de goma dels fills de puta de la nazional?
E1001
Y esos son los pacíficos?. Pues ya me dirás cómo son los violentos!. Dirán que son los polis, claro.
Española
Filas de puta los nacional, poco están haciendo ojalá le den más mano, sois una secta detrás de cuatro tontos
Miquel
TORRA DIMISIO!!
Català
Española,espero que el karma haga su faena contigo