Un manifestant ferit emmig d'una batalla campal al centre de Tarragona

Manifestant ferit a Tarragona | Àngel Ullate
 
 
Actualització: 00:30 h
 
El manifestant atropellat per la furgoneta dels Mossos d'Esquadra es troba actualment en estat estable i a la unitat d'intermitjos de l'hospital Joan XXIII de la ciutat. Segons informa la Cadena SER, a més, seria menor d'edat. 
 
Notícia original

Segona nit de disturbis molt greus a la ciutat de Tarragona. En aquests moments l'entorn de la Plaça Imperial Tarraco i Marquès de Montoliu és un camp de batalla entre manifestants descontrolats que han incendiat contenidors, i tirat centenars d'objectes - entre els quals hi havia còctels molotov- i un centenar d'agents policials intentant dispersar la concentració i reestablir l'ordre al centre de la ciutat.

 

 

Una persona atropellada per un vehicle dels Mossos d'Esquadra

De moment, un manifestant ha caigut inconscient i es troba ferit mentre s'està esperant que arribi una ambulància al lloc dels fets. Les causes de les ferides encara es desconeixen tot i que podrien haver-se produït emmig de les corredisses per evitar les càrregues policials. Segons ha tranUna segona persona estaria també ferida per causes que encara es desconeixen tot i que segons ha transcendit, un vehicle dels Mossos d'Esquadra l'hauria atropellat mentre desarticulava una barricada encesa. 

 

Als carrers adjacents al lloc dels fets segueixen s'hi segueixen muntant barricades improvitzades i la situació segueix fora de control. Els manifestants s'estan movent per la zona de la Plaça Imperial Tarraco, Rambla Nova i carrers adjancents, els mateixos carrers on ahir a la nit es van produïr episodis similars.

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.