Manuel Valls inaugurarà la seu de Centrats pel Canvi a Tarragona a finals d'aquest mes de gener

El conegut polític barceloní participarà en un sopar convocat per la plataforma empresarial 'Futur amb seny'

El polític barceloní Manuel Valls visitarà la ciutat de Tarragona a finals de l'actual mes de gener. Valls té previst, en una agenda que encara s'està acabant de tancar, inaugurar el nou local que la seva plataforma política obrirà ben aviat a Tarragona. Centrats pel Canvi, el nom d'aquesta plataforma, tindrà la seva seu a la Rambla Lluís Companys, davant del centre comercial El Corte Inglés.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Així mateix, el conegut polític francoespanyol participarà en un sopar, a La Boella, impulsat per una plataforma empresarial anomenada 'Futur amb seny'. A finals del passat mes de novembre, la número dos de Valls, la també regidora a l'Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, assegurava, en una entrevista amb CatalunyaDiari que «si li podem treure la majoria a l'independentisme, Manuel Valls serà candidat a la Generalitat». 

Centrats pel Canvi creix a Terres de l'Ebre

La plataforma de Manuel Valls, una agrupació política de caràcter constitucionalista espanyol, «catalans constitucionalistes», continua la seva expansió arreu de les comarques tarragonines. Fonts del partit han apuntat a TarragonaDigital que «la formació es troba en converses amb partits municipalistes de Terres de l'Ebre». Centrats pel Canvi s'organitza, a Tarragona, en vegueries: «Penedès, Tarragonès i Terres de l'Ebre».

Centrats serà, també, la plataforma de Valls per «trencar blocs i fer front als nacionalismes» segons ha explicat el mateix líder polític en una piulada al seu compte personal de Twitter. 

"📚FORMACIÓ: Els nous cursos a Tarragona que et faran trobar feina aquest 2020" "📣 ARA MATEIX: Concentració a TGN contra la JEC i en defensa del president Torra"