El logo de McDonald's en un dels seus establiments

El McDonald's de la Rambla Nova de Tarragona posposa la seva reobertura per la pandèmia

Amb aquest serà el seu quart restaurant de menjar ràpid a la ciutat

Cada cop queda menys pel retorn del McDonald's a la Rambla Nova de Tarragona. Des de l'anunci de la notícia aquest hivern passat, han anat sortint detalls de la instal·lació del conegut restaurant de menjar ràpid i, ara, ha estat el torn de la seva obertura. A finals de desembre, en plenes festes de Nadal, tenia previst obrir les portes a Tarragona, segons informa el Diari de Tarragona, però segons ha explicat la cadena a TarragonaDigital, finalment la pandèmia farà demorar la seva reobertura.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El nou local de McDonald's a la ciutat serà el quart que hi ha a la ciutat, sumant-se al de Les Gavarres, Parc Central i a la carretera N-340. A més, torna al centre de la ciutat després de tancar l'any 2013, però ho fa en una altra localització. Ara s'instal·larà al número 92 de la Rambla Nova, on hi havia el Pull&Bear, així com altres establiments gastronòmics.

Així i tot, ja s'estan ultimant els últims detalls de l'obra al seu interior, segons el citat mitjà, i la façana ja llueix amb els colors de la coneguda marca de menjar ràpid. 

L'obertura del restaurant estava calendaritzada per a finals d'aquest 2020, però finalment les mesures actuals de la Covid-19 no ho permeten i es resta a l'espera de l'anunci d'una nova data.


Comentaris