Els mercats de Tarragona comencen a recaptar aliments de primera necessitat

La demanda s'ha multiplicat per a entitats solidàries com la Creu Roja

Els efectes i la durada del confinament obligatori estan comportant una demanda cada cop més alta d'aliments de primera necessitat per part de les famílies més vulnerables de Tarragona. És per això que els mercats municipals, coordinats amb els Serveis Socials de la ciutat, han començat aquest cap de setmana a recollir i a recaptar aquests aliments per tal de fer-los arribar allà on ara fan més falta.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

Aquests productes no només provenen dels paradistes dels mercats, sinó també d'altres comerços o establiments d'alimentació que es volen sumar i també de donacions que fan els clients quan realitzen les comandes telefòniques de menjar a domicili. El recapte, al mercat de Corsini, és els dimecres i dissabtes de 09.00 a 15.00 hores. A Torreforta, només els dissabtes en el mateix horari.

 

La demanda d'aliments bàsics s'ha incrementat en els menjadors socials o la Creu Roja

Per tal de vincular i vehicular a totes les persones interessades a col·laborar, s'ha habilitat el correu electrònic recaptemercatcentral@gmail.com per aquesta finalitat. Entitats solidàries com la Creu Roja han vist com la demanda d'usuaris amb greus dificultats per accedir a aquests aliments s'ha incrementat de forma notable en les darreres setmanes.

 

Aquests aliments, doncs, es destinen per reforçar el servei de les atencions d'entitats del tercer sector com la Creu Roja o el dels menjadors socials de la ciutat i els barris tarragonins. El Mercat Central, qui ja va habilitar el servei de lliurament a domicili pensat per ajudar a les persones més grans, manté el pols i l'accent social en les setmanes on l'emergència s'accentua.