Imatge de la Mitja Marató de Tarragona del 2019

La Mitja Marató i els 10K Ciutat de Tarragona es transformen en cursa virtual

S'ha desenvolupat una aplicació mòbil per seguir la cursa | Les inscripcions són gratuïtes

La Mitja Marató i els 10K Ciutat de Tarragona passen a ser virtuals. El Patronat d’Esports de Tarragona i CaixaBank, patrocinador de la cursa, han comunicat la decisió aquest dimarts, 1 de desembre.

Tots aquells que s'inscriguin a la cursa podran participar entre el dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre, i podran triar tant l'horari com el circuit que prefereixin.

Per poder desenvolupar la cursa en format virtual, s'ha dissenyat una aplicació mòbil especial per a l'ocasió. A través d'aquesta, les i els corredors podran inscriure's, visualitzar els quilòmetres que es facin i veure la classificació que es farà, tenint en compte les següents categories: General Femenina i Masculina i Màsters (+45) Femenina i Masculina.

Les inscripcions seran totalment gratuïtes, tot i això, la Fundació La Caixa ha anunciat que farà una donació de 4 euros per participant, a la Fundació Niemann-Pick. Els interessats a participar en la primera cursa virtual de Catalunya es poden inscriure des d'avui, 1 de desembre, fins al mateix dia de la cursa.

L'aplicació ja està disponible i es pot descarregar en dispositius Android i amb sistema iOS.


Comentaris