El pàrquing en superfície Battestini s'obre al trànsit i el carrer es converteix en zona blava

El govern de Ballesteros va anunciar una nova estació central d'autobusos municipals en aquesta àrea, en un futur

El carrer del Doctor Battestini s'ha obert al trànsit avui dimecres, 2 de gener, i l'aparcament en superfície ha donat pas a una zona blava d'aparcament. Amb aquest canvi, l'aparcament Battestini, gestionat per l'empresa Aparcaments Municipals de Tarragona, cessa la seva activitat. El carrer s'incorpora al viari municipal de lliure circulació, en sentit únic, amb entrada pel carrer de Pere Martell i sortida pel vial de servei de l'avinguda de Roma.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Les prop de 150 places de què fins ara constava l'aparcament es reconvertiran en zona d'estacionament regulat de curta durada per promoure una major rotació d'aparcaments. El canvi és posterior a l'anunci de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, de projectar una nova estació central d'autobusos municipals en aquesta àrea. El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Acero (PP), va signar el decret per transformar Battestini en un espai de zona blava regulada. L'empresa Aparcaments Municipals només ha hagut d'aixecar les barreres i pintar de blau les línies del terra.

Els abonats del pàrquing, recol·locats en estacionaments propers

Segons el govern municipal, s'ha optat per adaptar-se a aquesta decisió de manera progressiva i ampliar el nombre de places d'aparcament en rotació fins que comencin els treballs d'adequació de l'estació. Els 14 abonats que tenia l'aparcament Battestini han estat recol·locats als aparcaments municipals Imperial Tàrraco i Rambla Companys. La maquinària de l'aparcament Battestini es traslladarà a l'aparcament de l'avinguda Catalunya, ja que aquesta havia quedat obsoleta.