GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Operació antidrogues de la Guàrdia Civil al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

L'actuació l'ha dut a terme membres de la Comandància de Castelló | Han intervingut en un bloc del carrer Violant d'Hongria
Diferents ponts apunten que l'actuació de la Guàrdia Civil s'hauria dut a terme al número 60 del carrer Violant d'Hongria de Sant Pere i Sant Pau. | Àngel Ullate

 

Els veïns del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona han viscut un important ensurt aquest matí de dimecres, 29 de maig. Diferents dotacions de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló han dut a terme una actuació antidrogues al número 60 del carrer Violant d'Hongria.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'alerta la llançaven a primera hora del matí des del grup de Facebook «Yo me crié en Sant Pere i Sant Pau Tarragona». L'usuari David Bricat afirmava el següent: «6.30 del matí i el carrer Violant d'Hongria ple de G.C uniformats». Una altra usuària de Facebook, identificada amb el nom de Merche Garcia Aguilera, assegurava, en resposta a la publicació de Bricat, que «anaven amb metralletes i tot. Què haurà passat? Res de bo segur perquè aquest desplegament no es fa per res...»

 

La Subdelegació del Govern d'Espanya a Tarragona confirmava a aquest mitjà que els agents de la Guàrdia Civil havien actuat a Sant Pere i Sant Pau en una operació antidrogues i que eren membres vinguts de fora de la província de Tarragona, concretament de Castelló.

 

Setmanes de successos a Sant Pere i Sant Pau

L'ensurt d'aquest matí no és l'únic que han viscut en les darreres setmanes els veïns i veïnes de la zona. Fa cosa d'una setmana, el passat 21 de maig, la Guàrdia Urbana de Tarragona identificava, de matinada, un menor que, presumptament, hauria realitzat diferents robatoris en vehicles estacionats.

 

Així mateix, a començaments d'aquest mes de maig, concretament el dia tres, van robar 1.000 euros en una llar d'infants de Sant Pere i Sant PauEls lladres que van entrar a la llar d'infants La Marieta van aconseguir un botí de 1.000 euros en metàl·lic i un ordinador. Per tal d'accedir a l'interior del local, ubicat a l'avinguda dels Països Catalans, els lladres van utilitzar un fragment de rajola del carrer. Els Mossos d'Esquadra tenen oberta una investigació sobre aquests fets.

 

 

També et pot interessar: