Tarragona impulsa les obres de l'esperada parada d'autobús del Pont del Diable

L'associació de veïns de la zona ha estat 15 anys fent aquesta petició

Una reivindicació històrica dels barris del nord de Tarragona, Sant Salvador i Sant Ramon, està més a prop de ser una realitat. Aquest matí de dijous, 16 de juliol, han començat les obres d'adequació de la parada d'autobús per accedir al Pont del Diable. En concret, operaris de l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) han procedit a instal·lar una marquesina i, també, amb la pavimentació i senyalització d'un pas de vianants. La voluntat d'aquesta actuació és, segons han indicat des del perfil oficial de Twitter de l'EMT, «millorar l'accessibilitat i seguretat de la parada». 

L'associació de veïns de Sant Ramon ha recordat que «fa 15 anys que demanem la marquesina».  L'entitat veïnal ha celebrat l'actuació i ha aprofitat per «demanar la parada del davant, direcció cap al centre de la ciutat, perquè els visitants no s'hagin de veure obligats a tornar als barris, per anar en direcció al centre de Tarragona».

"Bonic gest de Mercadona: Gran donació per lluitar contra les conseqüències de la Covid" "Enhorabona: Tarragona, Cambrils i l'Ampolla reben un gran guardó turístic"