Paradistes del Mercat Central de Tarragona impulsen un servei de venda en línia

La pàgina web té previst entrar en funcionament aquest dimecres 30 de gener
La pàgina web que permetrà comprar els productes de 13 parades del Mercat estarà en servei dimecres 30 de gener | Cedida

 

13 parades del Mercat Central de Tarragona s'han unit per posar a disposició dels seus clients un servei de venda en línia que entrarà en funcionament aquest dimecres, 30 de gener. Aquesta mesura situarà, segons han informat els seus impulsors, al mercat com a pioner en venda a la xarxa a Catalunya. 

Entre els negocis que s'han afegit a aquesta iniciativa hi ha algunes de les carnisseries més veteranes del mercat, així com peixateries, fruiteries i un establiment de restauració. En un comunicat traslladat als mitjans de comunicació de Tarragona, aquesta agrupació de negocis han explicat que «des de la web el client podrà comprar els productes frescos com si estiguessin comprant físicament al mercat».

La pàgina, de disseny intuïtiu, pel que es desprèn de les paraules dels seus promotors, permetrà «comprar seleccionant la parada i veient només els productes d'aquella parada o bé es podrà comprar directament per categories de producte». Així mateix, «els productes a pes es podran comprar indicant com es vol que es preparin i els clients que comprin en línia podran escollir entre lliurament a domicili o bé passar a recollir la seva comanda pel mercat». 

Venda online al Mercat de Tarragona i el carilló

Amb aquesta mesura, la creació d'aquesta pàgina web, el veterà mercat de la plaça Corsini, al centre de la ciutat de Tarragona, continua fent passos per recuperar el temps perdut després de la llarga temporada que van durar les obres de remodelació de l'edifici. Obres que van portar als paradistes a traslladar els seus negocis a unes carpes a Corsini.

Entre les iniciatives més destacades, un cop el mercat ja ha entrat en ple funcionament, ha estat la inauguració, a finals de l'any passat, de l'anomenat rellotge carilló, un rellotge musical que naixia per transformar el Mercat Central de Tarragona en un punt d'atracció turística de Tarragona. Un carilló que ha desfermat passions entre els petits, al ritme de 'l'Amparito Roca', i uns quants dubtes als més grans. 

"EMOCIONANT: Corren descalços la Marató de TGN per donar visibilitat a una malaltia rara" "Salva: «Si ens posem a tres punts, hi haurà un canvi de mentalitat increïble»"