El PP de Tarragona insta l'alcalde Ricomà a ajornar el ple de l'Ajuntament per l'estat d'alarma

El portaveu popular, José Luis Martín, afirma que «la conducta del govern de Tarragona és irresponsable»

El Partit Popular de Tarragona ha demanat a l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, l'ajornament del consell plenari de l'Ajuntament tarragoní que està convocat per aquest pròxim dilluns, a partir de les 10 hores. En aquest sentit, el portaveu del PP, José Luis Martín, ha assenyalat que «la conducta del govern de Tarragona és irresponsable, convocant sessions plenàries i comissions en sales petites i tancades, quan estem en estat d’alarma a tot el país, per la situació d’excepcionalitat derivada de la crisi del COVID-19». Com a alternativa, si en el ple s'han de tractar temes inajornables, ha plantejat la celebració del mateix de manera telemàtica, si la normativa local ho permet.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En aquest sentit, Martín ha manifestat que «el departament d’Interior de la Generalitat ha fet arribar un document sobre les restriccions d’activitat pel COVID-19, en el que s’indica que les reunions necessàries es facin sempre per via telemàtica i que no es concentrin ciutadans a espais tancats». Així mateix, el portaveu popular ha recordat que «el president Torra ha arribat a demanar el confinament de Catalunya. Esperem que rectifiqui com més aviat millor», alhora que ha demanat que «l'Ajuntament de Tarragona, en la seva condició d'administració pública, lideri i assumeixi totes les mesures de prevenció que s'estan suggerint i exigint a la resta de ciutadans».

Més notícies de la categoria Tarragona