El PDECat de Tarragona posa sobre la taula el suport al nou partit de Puigdemont

Diversos membres del partit ja han donat suport a l'expresident de la Generalitat
Oriol Vázquez, president del PDECat Tarragona | Cedida

El PDECat de Tarragona comença a plantejar-se de quina posició adoptaria de cara a unes pròximes eleccions, davant la imminent presentació d'un nou partit de Carles Puigdemont al marge del PDECat. Aquest dimarts, 7 de juliol, s'ha dut a terme una assemblea ordinària a la seu del partit, al carrer d'Antoni Rovira i Virgili, on s'ha posat el tema sobre la taula.

De moment els convergents tarragonins encara no han pres cap decisió, però la presentació del nou partit de Puigdemont suposarà un trencament dins del PDECat, amb traspassos d'un partit a l'altre. De fet, diverses personalitats polítiques del Camp de Tarragona ja s'han manifestat públicament al costat de la nova formació de l'expresident de la Generalitat, com ara Teresa Pallarès, Jaume Renyer, Ferran Pujol, Jordi Miquel Sendra, Eusebi Campdepadrós, Josep Andreu o Xavier Pallarès.

"Important: Les noves ajudes a les empreses de TGN afectades pel coronavirus" "Pagar la zona blava de TGN, més fàcil que mai: en marxa una aplicació per a mòbils!"