La platja dels Capellans de Tarragona, escenari del nou anunci de Fanta

Tarragona és el primer municipi de Catalunya, fora de Barcelona, amb major nombre de produccions

La nova campanya d'estiu del refresc Fanta va ser rodada, en part, a Tarragona:  la Platja dels Capellans va ser una de les localitzacions que va convertir-se en una discoteca per a l'ocasió. El rodatge, que es va realitzar en un dia (el passat 16 de març), va ser coordinat amb la Tarragona Film Office i la productora Landia (Barcelona) va invertir 14.000 euros del pressupost a Tarragona.

A banda d'aquest anunci rodat a la platja dels Capellans, però, la companyia va escollir una altra localització de la ciutat de Tarragona per dur a terme el rodatge d'un segon anunci que s'ha llençat juntament amb el de la platja. Es tracta d'un espot que anuncia la nova Fanta de color taronja fosforescent que s'ha gravat al Palau Firal de Congressos de Tarragona. 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La Tarragona Filmoffice és el servei del Patronat Municipal de Turisme que facilita que la ciutat esdevingui plató de produccions audiovisuals. Durant el 2017, es van realitzar 115 filmacions convertint Tarragona en el primer municipi fora de l'àrea metropolitana de Barcelona amb major nombre de produccions.

Rodatge de l'anunci a la platja dels Capellans
Rodatge de l'anunci a la platja dels Capellans | TarragonaDigital.com

Tarragona, escenari de diversos anuncis 

A finals de l'any 2016 es feia públic l'anunci que Volkswagen Japan havia rodat íntegrament a Tarragona. En aquell comercial, l'escenari no eren les platges del litoral tarragoní sinó la Rambla Vella i la Part Alta.

Una mica més enrere en el temps, concretament l'any 2015, el producte que volia vendre les seves bondats, partint de Tarragona, era un desodorant. En aquest cas un 'runner' recorria la Part Alta, l'Arrabassada, la Savinosa, el carrer Major i la Catedral per demostrar que es podia fer esport «suant tranquil», com a eslògan de campanya.

Tots tenim a la memòria, també, el 'Pollo, pollo', l'anunci de KFC, rodat al restaurant de la cadena a Les Gavarres, que en menys de 24 hores es va fer viral a les xarxes socials. L'anunci és recordat per la cançó que cantaven les protagonistes del mateix: «Vaya rollo, rollo tiene el pollo, pollo». La cadena va saber aprofitar l'enrenou a les xarxes per construir marca pròpia i al mateix temps donar a conèixer el restaurant de la zona comercial i d'oci Les Gavarres.