Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

Desarticulen una organització de narcotraficants assentada a Tarragona que distribuïa droga a tot l'Estat

Hi ha cinc persones detingudes, quatre de les quals ja han ingressat a presó
Imatge d'una de les plantacions 'indoor' desmantellades a Tarragona | Policia Nacional

 

 

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal de narcotraficants que, des de Tarragona, proveïa marihuana a diversos distribucions de tota Espanya. Segons fonts policials, s’han detingut fins a cinc persones que residien en municipis propers a la capital del Tarragonès, on hi tenien diferents cultius ‘indoor’.

 

Les investigacions, concretament, van començar el passat mes de febrer quan la policia obtenir informació sobre diverses persones que vivien a la ciutat de Valls, i que podrien estar cultivant grans quantitats de marihuana.

 

 

 

1.515 plantes incautades

Durant l’operatiu es van dur  terme cinc entrades i registres a diferents habitatge del terme municipal de Valls, on es van incautar 1.515 plantes de marihuana, 11,812 quilos de cabdells preparats per a la distribució, tres pistoles d’aire comprimit, una escopeta carabina, 59 làmpades de calor, 46 balasts elèctrics, dos verificadors, quatre ventiladors, dotze extractors i filtres de carboni.

 

Els arrestats, a qui se’ls imputen delictes de pertinença a grup criminal i contra la salut pública, van passar a disposició judicial. Quatre dels cinc detinguts han ingressat a presó.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris