GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Desarticulen una organitzaci贸 de narcotraficants assentada a Tarragona que distribu茂a droga a tot l'Estat

Hi ha cinc persones detingudes, quatre de les quals ja han ingressat a pres贸
Imatge d'una de les plantacions 'indoor' desmantellades a Tarragona | Policia Nacional

 

 

La Policia Nacional ha desarticulat un grup criminal de narcotraficants que, des de Tarragona, prove茂a marihuana a diversos distribucions de tota Espanya. Segons fonts policials, s鈥檋an detingut fins a cinc persones que residien en municipis propers a la capital del Tarragon猫s, on hi tenien diferents cultius 鈥榠ndoor鈥.

 

Les investigacions, concretament, van comen莽ar el passat mes de febrer quan la policia obtenir informaci贸 sobre diverses persones que vivien a la ciutat de Valls, i que podrien estar cultivant grans quantitats de marihuana.

 

 

 

1.515 plantes incautades

Durant l鈥檕peratiu es van dur  terme cinc entrades i registres a diferents habitatge del terme municipal de Valls, on es van incautar 1.515 plantes de marihuana, 11,812 quilos de cabdells preparats per a la distribuci贸, tres pistoles d鈥檃ire comprimit, una escopeta carabina, 59 l脿mpades de calor, 46 balasts el猫ctrics, dos verificadors, quatre ventiladors, dotze extractors i filtres de carboni.

 

Els arrestats, a qui se鈥檒s imputen delictes de pertinen莽a a grup criminal i contra la salut p煤blica, van passar a disposici贸 judicial. Quatre dels cinc detinguts han ingressat a pres贸.