El Tinglado 1 del Port va ser la seu de recepció de trucades durant La Marató

El Port de Tarragona aconsegueix recaptar més de 700 euros per la Marató de TV3

La recaptació s'ha fet a través de diverses activats organitzades pel Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo del Port de Tarragona ha recaptat enguany més de 700 euros que seran donats a la Marató de TV3. Les diverses activitats socials i culturals que es van gestionar gràcies a la comissió PortSolidari el passat mes d'octubre, tancaran el seu període de recaptació el pròxim mes de març.

El Teatret del Serrallo col·labora, des de fa anys, en la recaptació de recursos per la Marató de Tv3. En aquest sentit organitza i participa en diferents activitats, com la Cursa per a la Marató al Moll de Costa, i altres esdeveniments promoguts per centres educatius i associacions de la ciutat de Tarragona, als espais del Moll de Costa. Aquest passat 15 de desembre del 2019 el Tinglado 1 del Port de Tarragona va ser, per 28a vegada el centre de recepció de trucades de La Marató de TV3 a favor de les malalties minoritàries.

La Marató 2019 va estar dedicada a les malalties minoritàries, aquelles malalties greus que afecten un màxim de 5 persones per cada 10.000 habitants, i tenen en comú que són cròniques, progressives i discapacitants. Només a Catalunya, es calcula que prop de 400.000 persones pateixen alguna malaltia minoritària,i també que el 80% d'elles són d'origen genètic.

PortSolidari, la comissió que canalitza les propostes solidàries del Port

La comissió social PortSolidari va ser constituida l'any 2015 amb l'objectiu de canalitzar les iniciatives solidàries de la plantilla del Port de Tarragona i tal com ha declarat la institució «s'ha fet de la responsabilitat social corporativa un baluard de la seva cultura d'organització». PortSolidari neix de la confluència de dues necessitats: fer partícips els treballadors i treballadores de l'APT de la responsabilitat social per part de l'empresa, d'un costat, i visibilitzar l'activitat social de les persones que l'integren, de l'altre.

No només amb la Marató de Tv3, sinó que el Port ha recordat també que, com s'ha fet fins ara, totes les recaptacions de les activitats socials i culturals que organitzi l'espai del Teatret aniran destinades a projectes socials, a través de la comissió PortSolidari


Comentaris