Xavi Castillo en una actuació a la Sala Trono

La Sala Trono programa una funció pel proper dijous pel públic dels voltants de Tarragona

L'espectacle 'Xavi Castillo News!' estava previst inicialment només pel cap de setmana

La Sala Trono ha decidit afegir una funció per l'espectacle 'Xavi Castillo News!'. Es farà el proper dijous 17 de desembre i l'objectiu és que hi puguin assistir els espectadors de localitats veïnes de Tarragona que, per les restriccions de mobilitat per la pandèmia, no es podrien desplaçar fins a la ciutat el cap de setmana.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Així, l'obra de l'humorista valencià Xavi Castillo es representarà els dies 17, 18, 19 i 20 de desembre. L'últim cop que Castillo va actuar a la Sala Trono va exhaurir les localitats.

Confien que no hi hagi més tancaments

Des del 27 de novembre, la Sala Trono de Tarragona està en marxa. Coincidint amb la reobertura dels teatres amb el 50% de l'aforament, van tornar les actuacions a la sala tarragonina. En concret, es va començar amb dues produccions tarragonines, 'Hamlet machine', a càrrec de Carlos Andrés Pereira, i '¿Quién disparó a George Stuart?', de la companyia La Imperfecta encapçalada per Raquel Méndez.

En el moment d'anunciar la nova programació, el gestor i programador de la Sala Trono, Joan Negrié, ja preveia l'obertura entre setmana per acollir els espectadors de poblacions veïnes de Tarragona. 

De moment, no s'ha passat de tram de desescalada i se segueix amb les mesures del primer tram, però es preveu un augment de l'aforament pròximament. Així mateix, per garantir les distàncies de seguretat, la Trono funciona amb les butaques del teatre Metropol

Durant les setmanes de tancament, la Sala Trono ha hagut de suspendre tres espectacles, que han estat reprogramats a la primavera. Així, aquest cap de setmana es reprendrà l'activitat amb les dues propostes d'arrel tarragonina i que van ser premiades per l'Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili. La resta de programació prevista fins a finals de gener es manté, a excepció del previst per l'11 i 12 de desembre, quan es presentarà l'última obra de Godoy.


Comentaris