Cristina Albareda i Pau Ricomà, durant la roda de premsa

Una part dels beneficis de la samarreta de Santa Tecla es destinarà a la lluita mèdica contra la Covid-19

El Ball de Diables hi donarà un euro per cada peça a través de la Marató 2020 | Les samarretes, a la venda per 12 euros

Les samarretes originals de Santa Tecla 2020 seran enguany més solidàries que mai. L'entitat que cada any s'encarrega d'aquest complement de marxandatge, el Ball de Diables de Tarragona, ha anunciat aquest dijous que destinarà un euro per cada samarreta venuda enguany a la Marató de TV3 del pròxim desembre, enguany dedicada íntegrament a la recerca mèdica per lluitar contra la Covid-19. El preu de les samarretes es mantindrà, però, igual que cada any: 12 euros.

La representant del Ball de Diables, Cristina Albareda, ha explicat que «no volíem faltar a la nostra cita» amb la solidaritat en l'actual context d'emergència sanitària. «Hem cregut necessari, conscients de l'actual situació social i sanitària, que una part dels ingressos que generem amb la samarreta es destinin a la Marató», ha detallat. L'alcalde i conseller de Cultura de Tarragona, Pau Ricomà, ha volgut acompanyar l'entitat en l'anunci i lloar la iniciativa. «Diu molt del Ball de Diables», els ha agraït Ricomà, a més de reivindicar l'entitat com «un gran agent dinamitzador de la cultura popular i de la nostra ciutat».

Ricomà: «Aquesta iniciativa diu molt del Ball de Diables de Tarragona»

La tirada inicial prevista per l'entitat és de 3.000 samarretes, que es traduiria en una donació final de 3.000 euros en cas d'aconseguir vendre-les totes. Es manté oberta la possibilitat de fer una segona tirada més elevada en cas que la demanda sigui alta i s'exhaureixi la primera onada d'estocs. Les samarretes ja es poden comprar a la botiga 'El Lloro', a la llibreria la Capona i al centre comercial 'El Corte Inglés'.

Està previst, a més, que els punts de venda s'ampliïn aviat. A partir del 25 d'agost també es podrà trobar la samarreta solidària, enguany verda i amb el disseny central com a protagonista, a l'espai del Mercat Central. I, a partir de l'11 de setembre, també es vendrà a l'estand oficial de Santa Tecla, amb la resta del marxandatge festiu que començarà a escalfar l'ambient d'una festa major que enguany serà diferent, però que no contempla desaparèixer del calendari.


Comentaris