El gest de suport del porter del Nàstic amb un jove aficionat amb leucèmia

Bernabé Barragán va gravar un vídeo de suport a un nen malalt de leucèmia i diumenge passat li va entregar una samarreta signada en acabar el partit
El porter del Nàstic, Barragán, amb el jove Daniel en finalitzar el partit del passat diumenge | Twitter

 

Preciós gest solidari del porter del Nàstic, Bernabé Barragán. La història va començar el passat 29 de gener quan un jove seguidor del Nàstic, Arnau, es va dirigir al porter grana amb una petició molt especial: un vídeo d'ànims al seu germà petit, Daniel, malalt de leucèmia. Barragán no va dubtar i l'endemà, 30 de desembre, li responia amb un missatge on feia seva «la lluita de Daniel» i assegurava que «#Tarragonanuncaserinde» per acabar convidant a una trobada personal «a Tarragona».

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

I amb l'any nou, concretament el dia de Reis, el passat diumenge sis de gener, arribava no només l'esperada, i necessitada, victòria dels granes a la lliga sinó la trobada entre Barragán i Daniel. Trobada de la qual es feia ressò el jove germà d'en Daniel a les xarxes socials.

Tractament a Sant Joan de Déu

El jove nastiquer està rebent tractament de la seva malaltia, la leucèmia, a l'hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona, un centre de referència en el tractament de malalties oncològiques infantils. La seva passió futbolística, prioritzant sempre el Nàstic de Tarragona, és clar, s'ha vist reflectida, també, en la visita que a inicis d'any van fer els jugadors del primer equipo de futbol del Barça a Sant Joan de Déu.

El germà de Daniel va deixar testimoni de la visita amb una fotografia penjada a les xarxes socials on es veu a en Daniel acompanyat de Coutinho i Arthur, dues de les principals estrelles de la plantilla blaugrana.

"Proposen que el Pont del Diable sigui de pagament per evitar el vandalisme" "Li retiren el cotxe a la dona per conduir beguda a TGN i l'home el recull borratxo"