GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La pluja suspèn la processó de la Soledat de Tarragona

L'aigua que cau a la ciutat des de les quatre de la tarda ha obligat a prendre aquesta decisió
La pluja ha obligat a suspendre la processó de la Soledat de Tarragona. | Manel Antolí

 

La pluja ha obligat a suspendre aquesta tarda la processó de la Soledat de Tarragona. L'aigua que cau a la ciutat des de les quatre de la tarda ha obligat a prendre aquesta decisió i, per aquest motiu, serà el segon any que la imatge de la Soledat no passejarà pels carrers de la Part Alta. L'acte estava protagonitzat per la Congregació de Senyores sota la Invocació de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist i de la Mare de Déu de la Soledat i començava a les 18.00 hores a la plaça del Rei, en el marc de la Setmana Santa de la ciutat.  

 

 

La processó de la Soledat, suspesa per segon any a Tarragona

La processó de la Soledat de Tarragona s'ha hagut de suspendre per segon any consecutiu. La pluja que cau des de fa algunes hores a la ciutat ha obligat la Congregació de Senyores a prendre aquesta decisió. L'acte estava previst que comencés a les 18.00 hores a la plaça del Rei de la ciutat, on també hi havia d'acabar. 

 

L'itinerari de la processó era el següent: Plaça del Rei, Carrer La Nau, Carrer Major, Carrer de la Merceria, Pare Iglesias, Pla de la Seu, Catedral, Pla de la Seu, Pare Iglesias, Carrer de la Merceria, Carrer Major, Baixada de Misericòrdia, Cos del Bou, Baixa de la Peixateria i Plaça del Rei. Es tracta del segon acte de la Setmana Santa de Tarragona alterat per la climatologia, després del trasllat del Via Crucis de l'Ecce Homo a l'interior de l'església del Llorito

 

L'acte de la Corona Dolorosa, que se celebra habitualment després de la processó, tindrà lloc en l'interior de l'església de la Sang, on reposa el misteri després de la processó d'aquest Divendres Sant.